Pracuje ako čašník a na Facebooku vysvetlil, prečo sa vyhýba reštauračným zariadeniam. "Ak som s deťmi na výlete, nemienim stráviť dve hodiny s neistým výsledkom v reštike. Chcem sa najesť a vypadnúť," vysvetlil Braňo. Druhým dôvodom je podľa jeho slov čakanie. "Keď som na cestách, nemám chuť čakať. V mnohých prípadoch nejdem za gastronomickým zázrakom práve do vašej pizzérie, kde máte všetko – od mrazených kreviet, cez rezeň až po burger. Chcem sa len najesť, a to slušne, pohodlne a relatívne rýchlo. Lenže je tu mnoho kolegov, ktorým prekáža už aj otázka, ako dlho budem na jedlo čakať. A prekážajú im aj iné veci – telefonické objednávky, zabalenie jedla, polovičné porcie. Mne zasa prekáža dym v reštauráciách, domáce zvieratá, ale hlavne je to neochota a amaterizmus," zdôveril sa.
To sú Braňove dôvody, prečo čoraz častejšie navštevuje rýchle občerstvenia "renomovaných značiek". "Dokážem vopred odhadnúť za ako dlho odídem spokojne najedený, dostanem presne to, čo očakávam, v podstate bez akýchkoľvek problémov s parkovaním a mnohokrát lacnejšie ako v „reštike“. Veľmi rýchlo a dobre tiež zaženie na cestách párok v rohlíku na pumpe," zdôvodnil a zároveň odporučil, kde sa zaručene dobre naje. "Ak sa chcem kvalitne, spokojne a bez stresu najesť, idem do overených reštaurácií alebo zostanem doma - moja manželka varí excelentne."