Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.10.2017 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Vajdová po alkoholovom škandále, zranení a odstúpení v tanečnej šou: Návrat do Let´s Dance?!

Postaví sa opäť na tanečný parket?! Herečka Petra Vajdová (32) nedávno hneď niekoľkokrát poriadne rozvírila hladinu slovenského šoubiznisu. Po škandále s alkoholom za volantom si vyslúžila poriadnu kritiku a jej účinkovanie v markizáckej šou Let´s Dance bolo otázne.

Nakoniec ju napriek negatívnym ohlasom verejnosti televízia Markíza predsa len podržala a Vajdová predviedla, že je skvelá tanečnica. Kvôli nešťastnému zraneniu počas tréningu však nakoniec nablýskanú šou opustila.

Otvoriť galériu

Vajdová patrila od úvodného kola medzi favoritov tanečnej súťaže Let´s Dance. Hneď na začiatku totiž ukázala, že aj napriek profesii herečky patrí skôr medzi tanečných profesionálov. Kolo za kolom na ňu porota tlačila nech ukáže, čo v nej ešte je a Petre sa to celkom darilo. Na generálke pred piatym kolom sa však postarala o rozruch, keď sa nešťastne zranila. Nasledovala krutá diagnóza – natrhnutý svalový úpon a vnútorné krvácanie v nohe! Vajdová napriek tomu v silných bolestiach odtancovala nedeľný prenos a na chvíľu sa zdalo, že sa tak ľahko účasti v markizáckej relácii nevzdá. Nakoniec ju ale zdravotné problémy prinútili odstúpiť. Podľa informácií Nového Času by však herečka mohla mať pripravený záložný plán. „Ak jej to jej stav dovolí, rada by sa vrátila. Petra šou brala veľmi vážne a s tanečným partnerom Fabiom si trúfali aj na víťazstvo. Všetko sa ukáže v najbližších dňoch,“ prezradil nám dobre informovaný zdroj zo štábu Let´s Dance. Samotná herečka tieto naše informácie nepoprela. „Let´s Dance sledujem každý týždeň a všetkých veľmi obdivujem za ich výkony, ktoré predvádzajú, lebo z vlastnej skúsenosti viem, aké je to náročné. Tanec a aj celá šou mi veľmi chýba,“ povedala pre Nový Čas Vajdová.

Otvoriť galériu

Studnica problémov

 

Herečka si za posledné obdobie prešla mimoriadne problematickým obdobím. Zraneniu a samotnému odstúpeniu z Let´s Dance totiž predchádzal škandál s alkoholom. V auguste policajti zastavili jej vozidlo a Vajdovej namerali v krvi 2,4 promile alkoholu. Za svoj neuvážený čin, ktorým mohla ohroziť bezpečnosť ostatných účastníkov premávky, musela pykať. Dostala pokutu 1 000 eur a zákaz šoférovania na dva roky. Markíza ju však zo šou nevyšachovala, herečka sa totiž pred divákmi v Let´s Dance so smutnou tvárou verejne kajala a potom sa postavila na tanečný parket. Rozhodne tak ale nerobila zadarmo, účasť hviezd v tomto programe totiž televízia veľmi slušne platí. Nie je teda vylúčené, že Petra si opäť pekne pomastí vrecká.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Rozhodca vyšiel po 17 rokoch s pravdou von: Počas zápasu som uzavrel obchod s Messim
Päťnásobný majster Európy v kulturistike Adam Cibuľa (60) už 7 rokov nemal v rukách činky a je bez poriadnej strechy nad hlavou.
Foto
Z kulturistu Adama Cibuľu je bezdomovec: Šampión ŽOBRE na ulici a stravu hľadá v kontajneroch!
(ilustračné foto)
Váš Tip
Slovenskí vedci na misii v Tichom oceáne: Aká je pravdepodobnosť, že človeka zraní vesmírny odpad?
(ilustračné foto)
Irán predstavil vylepšenú výzbroj v tom najnevhodnejšom čase: Napätie na Blízkom východe by sa dalo krájať
Foto
Zásadné zmeny v živote Slafkovského: Teraz sa pochválil aj novým luxusným kúskom
Jana Gantnerová - Vo Svetovom pohári bola v prvej desiatke 29-krát.
Foto
Absolventi športového gymnázia: Stretnutie po 50 rokoch! Aké esá vyrástli v unikátnej lyžiarskej triede?
Na snímke zaplavené nábrežie Dunaja v centre Budapešti v piatok 20. septembra 2024.
Dunaj narobil poriadny ROZRUCH, evakuácia pacientov v nemocnici: Hrozilo, že dôjde k…
Chrápanie môže byť predzvesťou vážneho ochorenia (ilustračná fotografia).
Robí vám chrápanie zo života peklo? POZOR, nie je to len nepríjemnosť: Skúste tieto TRIKY
Most v banskobystrickej mestskej časti Kremnička, ktorý vo štvrtok 19. septembra 2024 náhle uzavreli pre jeho havarijný stav a spolu s ním aj úsek rýchlostnej cesty R1 idúcej pod ním, začali búrať.
AktualizovanéFoto
Most v banskobystrickej Kremničke CHÁTRAL: Mesto prijalo rozhodnutie, stavbu začali BÚRAŤ
(ilustračné foto)
Astronomická jeseň je ZA ROHOM, oproti minulému roku nastala ZMENA: Dôvod je prostý
Foto
Vstup do Ligy majstrov belasým nevyšiel: Bude Slovan fackovací panák?
Samuel Libay
FotoVáš Tip
Oči Slovákov môžu vidieť jeho diela po prvýkrát naživo: Skvosty známeho slovenského šperkára vás zhypnotizujú!