Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.01.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Cirkus, aký Donovaly dávno nezažili! Sokyne Vitteková a Orviská sa stretli zoči-voči: Drsné urážky a osočovanie!

Cirkus, aký Donovaly dávno nezažili! Stretli sa tam dve bratislavské celebritky, ktoré sa donedávna delili o jedného muža.

V jednom z luxusných hotelov sa objavila manželka známeho futbalistu Róberta Vitteka (35) Patrícia (38) s deťmi. Keď zistila, že je v tom istom hoteli ubytovaná aj jojkárka Saša Orviská (34), poriadne sa vytočila! Práve Orviskú totiž v roku 2013 nachytal Nový Čas v spoločnosti jej manžela Roba v tureckom Istanbule. 

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

Manželstvo Vittekovcov je už dlhší čas v troskách a stretli sa na súde kvôli rozvodu. Problémy u nich nastali v čase, keď vyšlo najavo, že Orviská strávila s Vittekom spoločné chvíle v tureckom Instanbule. Nový Čas v máji 2013 priniesol exkluzívne fotky, ktoré dvojicu usvedčili. Odvtedy si nevedia Patrícia so Sašou prísť na meno a vymieňajú si nie príliš lichotivé odkazy. Ich osobné stretnutia nikdy nedopadli dobre a dokonca malo dôjsť aj k osobnej potýčke, pričom prišlo aj na trestné oznámenia. Nový rok na Donovaloch sa však, našťastie, neskončil bitkou, ale škandál na seba aj tak nenechal dlho čakať.

Sokyne sa totiž nachádzali na jednom mieste, čo Vittekovú poriadne rozčertilo. „Najvyšší čas odísť, štetiek viac ako snehu, a to stále sneží,“ napísala na sociálnej sieti Vitteková, ktorá zrejme narážala na príchod jojkárky do lyžiarskeho strediska. Neskôr pridala rozsiahle vysvetlenie, v ktorom si rozhodne servítku pred ústa nedáva. „Moja dcéra mi hovorí: Mami, ja som to tu tak mala rada, ale, prosím, pobaľme sa a poďme. Naša ,kamarátka Saša‘ sa vraj ubytovala tam, kde my, a to už je všade voľné ubytovanie,“ rozhorčila sa Vitteková na sociálnej sieti. Vyzerá to tak, že atmosféra v luxusnom hoteli bola poriadne dusná.

Otvoriť galériu

Podľa svedka sa mala Patrícia na recepcii rozčuľovať, pretože sa jej nepáčilo, že tam bola ubytovaná aj jojkárka. Samotná Vitteková to však odmieta. „Nestretli sme sa náhodou. Prišla zámerne a vyhľadávala konflikt. Volali mi to viacerí ľudia a počuli na vlastné uši, ako sa zabávali s jej terajšou partičkou exmodeliek na môj aj na účet mojich detí. Nazvala ma Jokerom s pankhartami. Preto sme sa s deťmi v pokoji pobalili a sme už na bezpečnom a pokojnejšom mieste,“ vysvetlila Novému Času Patrícia. Tá bola s deťmi totiž ubytovaná v ich súkromnom apartmáne, ktorý je súčasťou hotela. Ich kroky nakoniec smerovali na chatu za Vittekom. Na recepcii hotela sa odmietli k otázkam Nového Času vyjadriť.

 

Manželovi odpustila

Isté však je, že Orviská si zo situácie ťažkú hlavu vôbec nerobí. „Kto som, aby som súdila iných. A ešte keď majú problém sami so sebou? Nával emócií je občas silný, ale to akoby som chcela trestať novorodenca, že si počas noci pýta jesť. Takže asi takto to vnímam ja,“ napísala na sociálnej sieti. Nový Čas ju kontaktoval, no nereagovala. V hoteli podľa informácií Nového Času strávila iba jednu noc a na druhý deň z Donoval odišla do iného lyžiarskeho strediska. Ako sa však zdá, u Vittekovcov sa blýska na lepšie časy, keďže Patrícia manželovi „prehrešok“ s jojkárkou odpustila. „Môj muž je človek a každý robíme chyby, muži trochu viacej. Ten môj je ten, ktorý dnes už vie, akú chybu spravil. A dnes sme lepší kamaráti, ako sme možno kedykoľvek boli manželia,“ zverila sa na svojom profile Vitteková.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Libanonský premiér Nadžíb Míkátí a talianska premiérka Giorgia Meloniová počas prehliadky čestnej stráže v Bejrúte.
Talianska premiérka spravila prekvapujúci krok: Návšteva, na ktorú sa žiadny politik neodvážil
Alex neveril vlastným očiam.
Foto
Paraglajdista bol v šoku, keď to uvidel: ZVLÁŠTNE, čo objavil na vrchole pyramídy!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Čína chce posilniť vzťahy s Ruskom: Zálusk si robí aj na ďalšiu krajinu, nezláka ju k sebe USA?
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Zneužívanie rezervačného systému cudzineckej polície: Ministerstvo reaguje na kšeftovanie s termínmi
Kateřina Pauláthová si po tom, ako ukončila lyžiarsku kariéru užíva a svojich fanúšikov sem-tam aj provokuje.
Foto
Bývalá česká lyžiarka poslala fanúšikom šteklivé foto: Provokuje z kúpeľov
Na snímke predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Vážne slová Fica po summite EÚ: Ak si neochránime vonkajšie hranice, bude NESKORO
ilustračné foto
Aká je pravda o vojakoch KĽDR v Rusku?! Aha, čo povedal generálny tajomník NATO
Vši sa vyskytujú o tretinu viac ako pred rokom!
Výskyt vší sa na Slovensku drasticky zvýšil: NAJHORŠIE je to na západe! TAKTO im môžete predísť
Tunel Branisko.
Mimoriadna uzávierka Braniska: S obmedzeniami rátajte aj na budúci týždeň!
Ilustračné foto.
Mladíka na letisku PREŠLO lietadlo: Cítil som, ako mi PRASKAJÚ kosti! Hrôzostrašná spoveď o nehode
(ilustračné foto).
Platové rozdiely na východe Slovenska: Najviac to pociťujú TIETO pozície! Koľko zarobia v Košiciach?
Michal strávil s Peťou v Taliansku chvíle plné radosti.
Foto
Vlhovej priateľ posledné tri mesiace potichu tvrdo pracuje: Kyselicov tajný plán!