Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.01.2018 14:05 | Prominenti | Domáci Prominenti

Herec Kobielsky si za rok a pol v Markíze prilepšil o závratnú sumu: Poriadne lukratívne zárobky!

Televízia ako zlatá baňa! Herec Vlado Kobielsky (42) sa v poslednom čase udomácnil v Markíze, ktorá si svoju hviezdu chová ako v bavlnke.

Okrem toho, že si v modro-žltej televízii nedávno vytancoval víťazstvo v šou Let´s Dance, účinkuje aj v seriáli Oteckovia a dostal aj flek v relácii Stena, ktorú bude moderovať. Aby toho nebolo málo, sympatického herca si chcela Záhorská Bystrica poistiť aj do budúcnosti. Podľa našich informácií mu totiž ponúkli miesto v šou, ktorá sa objaví na obrazovkách na jeseň a do vrecka mu môže priniesť ďalšiu závratnú sumu! 

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Obľúbený herec Vlado Kobielsky rozhodne nemôže plakať nad tým, že jeho pracovný diár zíva prázdnotou. V poslednom čase mu totiž televízia Markíza podsúva jeden veľký a úspešný projekt za druhým. Po skončení tanečnej šou Let‘s Dance totiž umelec účinkuje aj v seriáli Oteckovia a obsadil aj moderátorskú stoličku v relácii The Wall. Aby toho nebolo málo, podľa informácií Nového Času ho modro-žltá televízia láme opäť na ďalší lukratívny projekt! „Ešte počas trvania Let´s Dance si vybrali niektoré tváre a ponúkli im miesto v šou Tvoja tvár znie povedome,“ prezradil Novému Času zdroj zo zákulisia. „Za účasť v projekte si vedia účinkujúci prísť na sumu aj 30-tisíc eur,“ dodal náš dobre informovaný zdroj. Napriek poriadne mastnej sume, ktorú by mohol Vlado Kobielsky v tejto relácii získať, však predsa len povedal razantné nie. „Volali ma už niekoľkokrát, ale nie je to moja šálka kávy,“ prezradil herec.

Záhorská Bystrica sa však nechcela vzdať bez boja. „Keď sme teraz robili Let´s Dance, tak sa ma pýtali, či sa niečo nezmenilo, opäť som poďakoval za ponuku,“ priznal sa nám Kobielsky, ktorý si myslí, že ako spevák by to síce všetko zvládol, ale s tancom a choreografiami by mal vraj určite problém. „Do šou Tvoja tvár znie povedome oslovujeme na začiatku príprav vždy veľké množstvo známych osobností, ktoré musia prejsť neverejným kastingom. Až potom môžu dostať oficiálnu ponuku. K takej však ešte nedošlo,“ dozvedeli sme sa od šéfa PR a marketingu Markízy Michala Borca.

Má exkluzívne podmienky

 

Je však zrejmé, že Kobielsky sa na zárobky v Markíze určite sťažovať nemôže. Podľa našich informácií si totiž za rok a pol v tejto televízii naplnil konto o neuveriteľné peniaze - viac ako stotisíc eur! Tancovanie v Let´s Dance mu malo vyniesť 33-tisíc eur, ako moderátor novej šou Stena by mal zinkasovať 30-tisíc a mesiac nakrúcania seriálu Oteckovia môže naplniť jeho peňaženku o ďalších 5-tisíc eur. Pri jedenástich mesiacoch by tak seriálový tatko mal zarobiť 55-tisíc eur. Samotný herec, ktorý do Markízy utiekol z konkurenčnej Jojky, sa pred svojím prestupom uistil, že o prácu v Záhorskej Bystrici núdza nebude. Podľa informácií Nového Času mu totiž kompetentní sľúbili, že na obrazovke bude. „Má s Markízou podpísanú exkluzívnu zmluvu na dva roky. Zaviazal sa ňou už pri prestupe z Jojky,“ vysvetlil nám zdroj z televízie krátko po tom, ako sa Kobielsky objavil v Búrlivom víne. „Nechcem zachádzať do detailov mojej zmluvy, ale istú exkluzivitu mám,“ priznal pre Život pred časom herec.

Otvoriť galériu
Stena (The Wall)
Zdroj: TV Markíza

Stena (The Wall)

- Ako moderátor šou Stena by si mal Kobielsky za desať častí zarobiť 30 000 eur.

 

Otvoriť galériu
Oteckovia
Zdroj: TV Markíza

Oteckovia

- Seriál z rodinného prostredia je pre herca rovnako výnosný. Nakrúcanie prebieha od augusta 2017 a bude trvať do júna 2018. Za jeden mesiac tu Vladovi môže na účet cinknúť až 5 000 eur, čo v konečnom výsledku predstavuje až 55 000 eur.

 

Otvoriť galériu
Let´s Dance
Zdroj: Tibor Géci

Let´s Dance

- Herec sa stal kráľom parketu, čo znamená, že vystupoval vo všetkých jedenástich kolách. Výsledná suma pre Kobielskeho by teda mohla byť až 33 000 eur.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Smrť ženy vo Vranove nad Topľou: Polícia obvinila 64-ročného muža zo zločinu vraždy
Dym stúpa z miesta izraelského leteckého útoku na štvrť Dahíjeh, na južnom predmestí Bejrútu 16. októbra 2024.
Izrael zaútočil na Bejrút: Libanon hovorí o dvoch mŕtvych
Na snímke bobistka Patrícia Tajcnárová a rýchlokorčuliar Lukáš Steklý.
Foto
Výmena športovcov medzi bratskými národmi: Česi získali krásku, Slováci šampióna!
(ilust. foto)
Európa sa musí prestať spoliehať na podporu USA: Vyhlásila to poľsko-americká historička
Harry sa k surfovaniu dostal vďaka lekciám, ktoré mu darovala Meghan
Foto
FOTO Takto princa Harryho nepoznáte: Darček od Meghan z neho spravil riadneho frajera!
minister práce Erik Tomáš
Minister Tomáš ide po krku falošným maródom: „Práceneschopní“ stoja štát milióny eur
Populácia medveďov narastá o 30 % ročne.
Aktualizované
Medveď napadol človeka v obci Kanianka: Polícia prosí o opatrnosť
Peter Pellegrini.
Pellegrini si dal záväzok: Prezident plánuje navštíviť každý okres na Slovensku
Obyvateľov Oaklandu začali evakuovať pre rozsiahly požiar.
Foto
Rozsiahly POŽIAR v Oaklande! Ľudia musia utekať z domov: Pozrite sa na zúfalý boj s plameňmi
(ilustr. foto)
Vodárne pripomínajú dôležitú vec: Kanalizácia nie je odpadkový kôš! Odpad spôsobuje veľké problémy
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na dom izraelského premiéra mieril dron: Netanjahu sa v dome nenachádzal
Jozef Gregor Tajovský
FotoVáš Tip
Výročie narodenia Jozefa Gregora Tajovského prinesie novinky: Predstavia poštovú známku a ešte čosi navyše!