Na jeho pamiatku sa podávalo desaťchodové menu, ktoré mali možnosť vychutnávať si boháči 1. triedy dve hodiny pred osudným nárazom do ľadovca.
Atmosféru dopĺňala aj hudba. „Kuchári robili všetko pre to, aby uvarili rovnaké jedlo, aké sa vtedy podávalo. Museli byť zdatní, pretože recept na Waldorf pudding sa nikde nezachoval, a tak si museli vytvoriť svoj vlastný,“ prezradila Henrietta Tóthová, manažérka hotela.
Menu v 1. triede
1. Ustrice à la Russe
2. Consommé Olga
3. Losos s Mousseline omáčkou, uhorky
4. Filet Mignons Lili
5. Jahňacina s mätovou omáčkou, zemiaky Chateau, mrkva
6. Punch Romaine
7. Pečené kuriatko, žerucha
8. Studená špargľa so Champagne-Saffron Vinaigrette
9. Pate de Foie Gras, zeler
10. Waldorf pudding, káva, čaj
Čo jedli ostatní pasažieri lode
Pasažierom 2. triedy servírovali trojchodové menu, ale mohli si vybrať zo štyroch hlavných jedál a zo 7 dezertov. V ponuke bola treska s ostrou omáčkou, kurča s ryžou, jahňa s mentolovou omáčkou alebo pečený moriak s brusnicovou omáčkou. Z dezertov kokosový sendvič, ovocie, zmrzlina či vínové želé. Po večeri sa servírovala káva.
Pasažierom 3. triedy sa servírovali jednoduché jedlá, ale aj tak to bolo pre väčšinu z nich oveľa kvalitnejšie jedlo, na aké boli zvyknutí doma. Na večeru to bola zeleninová polievka, pečené bravčové, zelený hrášok, varené zemiaky, ako dezert slivkový puding so sladkou omáčkou, keksy a pomaranče.