Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.05.2018 19:45 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Chlapcovi vyrastá z chrbta 60-centimetrový chvost: Keď sa to roztrúbilo, spustilo sa hotové šialenstvo!

Indický chlapec sa narodil s veľmi nezvyčajným ochlpením v oblasti krížov. Nad zadkom mu vyrastá hrubý chumáč vlasov, ktoré formujú viac ako 60 centimetrov dlhý chvost.

Sohail Shah (13) sa narodil v malej dedinke nedaľeko indického Madhya Pradesh. On aj jeho rodičia sú moslimovia, no aj napriek tomu sa chlapec stal reinkarnovaným hinduistickým opičím bohom Hanumanom - stelesnením Boha Višnu.

Otvoriť galériu
Zdroj: Caters

Chlapec sa zakrátko stal vyhľadávanou atrakciou. Ľudia zo široka-ďaleka putujú do dediny, v ktorej býva Sohial - opičí boh, aby dostali požehnanie. Na oplátku mu nosia tašky plné banánov a iného ovocia. Rešpektu sa mu dostáva aj v miestnej škole, ktorú navštevuje. Učiteľky si nedovolia karhať ho, keďže by tým mohli nahnevať božstvo, ktoré Sohail stelesňuje.

Nie je úplné jasné, prečo sa na Sohailovom chrbte vytvoril plne-rozvitý chvost, no zrejme to má na svedomí ochorenie neurálnej trubice zvané spina bifida. Neurálna trubica vzniká počas embryonálneho vývoja a je to základ centrálneho nervového systému, z ktorého sa neskôr vyvinie mozog a miecha.

 

Sohail si pozornosť okolia užíva. Pre denník daily mail sa vyjadril takto: "Nebudem sa za svoj chvost hanbiť. Narodil som sa s ním a je to súčasť môjho života. Od narodenia so mnou ľudia zaobchádzajú ako s Bohom, už som si na to zvykol. Chvost pre mňa nepredstavuje žiadny fyzický problém, preto sa ho nemienim nikdy zbaviť."

Aj Sohailova rodina verí, že ich syn je darom od Boha, keďže cítia, že od jeho narodenia im priniesol len lásku, mier a prosperitu. Podľa slov jeho starého otca Ashiqa Shaha (60) sa chlapca pokúšali odkúpiť hinduistický pustovníci, ktorí sa obávali, že rodina ho ožení. Rodina to však rázne odmietla a rozhodla sa ho vychovať s láskou a nehou. Podľa hinduistickej mytológie je boh Hanuman navždy slobodný a dodržiava celoživotný celibát.

Chlapcovi rodičia sú presvedčení, že aj keď predstava, že ich syn je stelesnením Boha Višnu do ľudskej podoby opičieho boha sa nestotožňuje s ich vlastnou vierou, chlapec do dediny vniesol pokoj a harmóniu. Podľa slov jeho otca Sadiqa Shaha (32) a jeho matky Nazma (30) by odstránenie synovho chvostu privolalo na dedinu nešťastie. S myšlienkou sa stotožnili natoľko, že občas sa pozabudnú a syna sami nazvú Hanuman. "Sme chudobní, ale od Sohailovho narodenia sa všetky naše útrapy pominuli. Rodina je šťastná a nikdy by sme nechceli, aby chlapec o chvost prišiel." povedala pre dailymail chlapcova matka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: tku

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na tvári Danky Bartekovej v jej veľký deň nemohol chýbať široký úsmev.
Emóciami nabitá svadba Bartekovej: Úsmevy na tvárach známych športovcov či dojatí rodičia!
Vicemajster sveta z roku 1998 Zé Carlos
Brazília v šoku: Zomrel spoluhráč Ronalda, Rivalda či Roberta Carlosa!
Polícia stále pátra po nezvestnom pasažierovi.
Muža, ktorý skočil do Dunaja, sa nepodarilo oživiť: Zistili, koľko mal rokov
Foto
DOTKNUTÝ sexsymbol Juraj Bača: Táto žena ho otvorene ODMIETLA! Dôvod ho zamrzel
Vodca sekty na Slovensku Igor Michajlovič Danilov.
Váš Tip
Nebezpečná sekta možno lanárila aj vás: Sľubuje bývanie zadarmo, človek sa má dožiť 1500 rokov!
Michal Krištof bol pred odchodom do KHL pravidelne nominovaný na reprezentačné zrazy.
Krištof reaguje na svoj odchod z Ruska: Celé to bolo úplne inak!
Juraj sníva o ceste okolo sveta.
Foto
Sexi herec zo seriálu Nemocnica Juraj Ďuriš: TOHTO sa najviac bojím!
Polícia stále pátra po nezvestnom pasažierovi.
Dráma v Bratislave: Do Dunaja mal skočiť muž! Na miesto vyslali záchranné zložky
(ilustračná foto)
TOTO sa v Rusku deje len výnimočne! AHA, čo sa podarilo väzňom v trestaneckej kolónii
Slovenská strelkyňa Danka Barteková.
Veľký deň Danky Bartekovej: Nevesta prítomným doslova vyrazila dych!
Kresťanská únia, Anna Záborská
Aktualizované
Záborská už nešéfuje strane Kresťanská únia! Vystriedal ju TENTO známy politik
1973. Cher.
Foto
Všetky chcú byť ako Cher! Svetové hviezdy sa snažia napodobniť spevácku divu: AHA, čo robia