Hlavným kuchárom je Bohumil Kubenko, ktorý pirohy pripravuje podľa receptúry svojej starej mamy zo Zamaguria, ktorá má 90 rokov a tá ho dostala ho vlastnej mamy. Nepoužíva pritom žiadne potravinárske látky či stabilizátory. „Pirohy vyrábame už 9 mesiacov. Ľudia chcú kvalitnú stravu. A domáca je domáca!“ vraví Kubenko. Kolega Kačenga, ktorý vyštudoval politológiu, doplnil, že pochúťky vyhľadávajú najmä labužníci.
„O naše pirohy z lokálnych surovín je obrovský záujem. Denne urobíme približne 40 kíl rôznych, najmä zemiakovo-bryndzových pirohov. Denne uvaríme 1 250 kusov, čo je zhruba 160 porcií,“ prezradil. Správny piroh má byť veľký ako pol dlane. „Bežný chlap sa naje už z 8 kusov,“ dodal Kubenko. Spolu s pomocníčkami robia aj šúľance či zemiakové noky, ktorými zásobujú predajňu, reštaurácie a hotelov.