Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Stanislav († 34) a Lukáš († 32) plánovali svadby a túžili po vlastných rodinách: V dodávke zahynuli najlepší kamaráti

Krutý osud po nádhernom babom lete. Pri pondelňajšej tragickej nehode zahynuli dvaja najlepší kamaráti. Obaja sedeli v dodávke Piaggo, ktorá sa čelne zrazila s oprotiidúcim Fiatom Ducato.

Dve rodiny tak z minúty na minútu prišli o najbližších. Stanislav († 34), ktorý dodávku smrti šoféroval, pochádzal z Horných Salíb (okr. Galanta) a jeho spolujazdec Lukáš († 32) z Bojničiek (okr. Hlohovec). Na oboch v ten deň márne čakala rodina a milujúce priateľky. Krutá smrť zasiahla v čase, keď si obaja muži plánovali budúcnosť. Nekompromisne ju preťala nehoda, ktorú si nevie nikto vysvetliť. V Bojničkách ľuďom, ktorí Lukáša poznali, pri spomienke na neho uviaznu slová v hrdle. „Bol to skvelý chalan, úžasný pracovník, nikdy nepovedal nie. Vždy pomáhal ľuďom ako vedel. Spolu s priateľkou Luciou si plánovali svadbu, stavali dom. Vo voľných chvíľach na ňom robil a tešil sa na nový život,“ prezradil Lukášov kamarát Peter a ticho dodal:

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

„Nechcem veriť, že je mŕtvy, bol predsa plný života, toto sa nemalo stať.“ Lukášova rodina sa utápa v slzách. „Je to pre nás veľmi ťažké, nedokážeme o tom hovoriť. Je to veľmi čerstvé,“ hľadala slová Lukášova mama, ktorá prežíva ukrutnú bolesť. V predstave možno už neraz videla vnúčatá, ktoré raz bude mať jej drahý syn s priateľkou Luciou. „Lukáš makal v práci, aby mali peniaze a mohli čo najrýchlejšie dostavať dom,“ priblížil jeho kamarát. Nešťastná Lucia prežíva najhoršie chvíle v živote. Plánovala byť krásnou nevestou, namiesto toho sa teraz oblečie do čierneho. Na sociálnych sieťach svojmu milovanému napísala srdcervúci odkaz: „Milujem ťa, zlatko moje.“

Stano bol perfekcionista

 

Lukášov priateľ Stano z Horných Salíb mal tiež priateľku, s ktorou si plánovali spoločné bývanie. Pri stavbe domov si kamaráti neraz vymieňali skúsenosti. „Stano bol perfekcionista, vždy zodpovedný a veľmi dobrý šofér. Ja neviem, čo sa na tej ceste mohlo stať,“ vraví jeho kamarát a dodáva: „Odmalička bol stále pri autách. Všetko si vedel sám opraviť a dokázal predvídať na ceste. Je zarážajúce, že prešiel do protismeru, nikdy neriskoval.“

Tragická nehoda sa stala v pondelok na ceste medzi obcami Dvorníky a Vinohrady nad Váhom. Na rovnej ceste vozidlo Piaggo, v ktorom sa viezol Lukáš so Stanom, prešlo do protismeru a čelne sa zrazilo s oprotiidúcim Fiatom Ducato. Obaja mladí muži boli na mieste mŕtvi. Vodiča (30) fiata v stabilizovanom stave sanitka previezla do nitrianskej nemocnice. Prípadom sa už zaoberá polícia.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: šiš, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Lopušanová si v USA zvyká na nový život.
Foto
Lopušanová predviedla svoje majstrovstvo: Takto rozhodla zápas!
Ilustračné foto
Vážna nehoda medzi Sučanmi a Turanmi: Zrazila sa motorka s autom
Ak milujete búrky či blesky, tento pohľad si zamilujete. Tak blízko a zároveň tak ďaleko
Video, ktoré vám ostane v pamäti: Rušňovodič sa blíži k búrke, ktorá vám naženie zimomriavky
Na snímke hasiči zasahujú po ruských útokoch na mesto Záporožie, metropolu rovnomennej oblasti na juhu Ukrajiny v nedeľu 29. septembra 2024.
Ruský kritik Kremľa zažíval vo väzení mučenie, po prepustení bojoval za Ukrajinu: Zahynul počas bojov za Kyjev!
Ilustračné foto
Strašná tragédia: V meste zastrelili 18 ľudí, medzi obeťami boli aj deti! Polícia zadržala 3 podozrivých
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Opäť v rukách polície: Aktivistku Thunbergovú zadržali na klimatickom proteste v Bruseli
Dym stúpa z domov počas razie izraelskej armády v meste Kvabatíja na okupovanom Západnom brehu Jordánu vo štvrtok 19. septembra 2024.
Krvavý útok v Pásme Gazy: Zahynulo 17 ľudí vrátane detí!
Referendum
Starostka z Kysúc šoférovala opitá: Takto sa obec pozviechala z hanby!
Peter Pellegrini a Zuzana Dolinková počas tlačovej konferencie v priestoroch Fakultnej nemocnice s poliklinikou F. D. Roosvelta v Banskej Bystrici.
Šokujúce vyjadrenie prezidenta: Predpokladal, že demisiu podá iná ministerka!
Táto zelenina má mnoho benefitov.
Foto
Super potravina reďkovka čierna: Neuveríte, na čo všetko pomáha! Zaraďte ju do jedálnička čo najskôr
Katka Feldeková s manželom Richardom Šimurkom.
Foto
Smutný odkaz dcéry Feldekovcov Katky o manželovi: Môj Riško nám hrá, žiaľ, už z neba
Futbalový tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss starší.
Foto
Tréner Weiss vypenil na novinára: Krátka hádka a potom nasledovalo toto