Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.10.2019 18:57 | Správy | Domáce správy

Len pre silné žalúdky! Kočnerova Threema vydala ďalšiu ohavnosť: Vulgárna správa Zsuzsovej!

Viacnásobne stíhaný Marian Kočner zrejme dokázal ťahať za nitky nielen na bratislavských, ale aj na košických súdoch.

Ako ďalej uvádza internetový portál Denníka N, košický sudca Adrián Pažúr napríklad pojednával kauzu Unipharma, v ktorej chcel Marian Kočner najväčšieho slovenského distribútora liekov obrať o 45 miliónov eur. Pažúr podľa denníka od roku 2011 riadi Okresný súd Košice II.

„Pochybnosti vzbudilo už to, že sa prípad dostal do Košíc, hoci farmafirma a ani Marian Kočner nie sú z Košíc. Potom dal sudca Pažúr zablokovať majetok firme Unipharma, hoci v spore s Marianom Kočnerom v skutočnosti bola jej dcérska firma, a spolu s krajským súdom odmietali zablokovanie majetku zrušiť. Majetok odblokoval až po dvoch rokoch a uznal, že firma Unipharma s prípadom nič nemá,“ napísal Denník N.

Marian Kočner následne písal v súčasnosti obvinenej Alene Zsuzsovej: „Ku..a, tak som rozzúrený na tie Košice… 2 roky roboty.“ Podnikateľovi Mariánovi Sisákovi zase podľa denníka Marian Kočner v súvislosti so sudcom napísal: „Dva roky hral na moju stranu a potom ma odj…l.“. Dotyčný sudca sa pre denník vyjadril, že Mariana Kočnera nepozná, nikdy s ním nekomunikoval a nikdy sa s ním nestretol s výnimkou jeho účasti na pojednávaní v predmetnej veci. „Preto na mňa nemohol vyvíjať tlak, aby som rozhodoval v prospech jeho firmy,“ zdôraznil.

 

Marian Kočner sa so Sisákom bavil aj o osobe prezývanej Imre. „Pod prezývkou „Imre“ s najväčšou pravdepodobnosťou myslia dlhoročného predsedu košického krajského súdu Imricha Volkaia,“ píše denník. Konkrétne sa Marian Kočner podľa denníka pýtal Sisáka, ako sa dá jednať s dvomi obchodnými senátmi na krajskom súde v Košiciach. „Resp. asi s Imrem… Lebo ten tam vládne,“ napísal. Následne sa podľa denníka pýtal: „Čiže pochopil som, že všetko sa dá riešiť cez Imreho. Jest tak?“ „Niečo aj napriamo. Je to rýchlejšie,“ odpísal Sisák.

Volkai pre denník odmietol, aby sa jeho meno stotožňovalo s menom „Imre“ a odmieta aj spájanie svojej osoby s Marianom Kočnerom. „Uvedenú osobu nepoznám a nikdy som s ňou nebol v žiadnom kontakte,“ odpísal. Denník pripomína, že na začiatku kauzy Unipharma chcela firma získať rekreačné zariadenie pre svojich akcionárov. Bolo to niekedy v roku 2006, keď Kočner staval apartmánový komplex na Donovaloch. „Stavbu ubytovacieho rezortu financovala Privatbanka zo skupiny Penta. Unipharma kúpila časť apartmánov a rozpredala ich lekárnikom, ktorí ju vlastnia. Čo sa nepredalo, previedla na svoju dcérsku firmu Pharmaeduca a zvyšok si nechala firma International Investment Hotels Holding (IIHH) Mariana Kočnera,“ píše denník.

Do roku 2014 podľa neho popri sebe vlastníci fungovali, hoci s problémami. „Tie vyvrcholili pred piatimi rokmi, keď Marian Kočner začal za vstup do apartmánov požadovať niekoľko stotisíc eur. Do apartmánov sa totiž dalo ísť len cez jeho pozemok. Hrozil zablokovaním prístupu a začal na lekárnikov tlačiť, aby sa apartmánov vzdali. Ponúkol im na výmenu svoj Šport Hotel, ktorý je tiež na Donovaloch, a sľuboval ho zrekonštruovať,“ vysvetlil denník. Pharmaeduca 23. decembra 2014 s dohodou s Marianom Kočnerom súhlasila. „Mohli využívať apartmány s tým, že budú s Marianom Kočnerom rokovať o zámene. Lenže z tej nič nakoniec nebolo a IIHH podala na Unipharmu aj Pharmaeducu žalobu o náhradu ušlého zisku 45 miliónov eur,“ dodal Denník N.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: SITA

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto.
Také niečo tu nebolo už 130 rokov: Odborníci sú v pozore! Čo sa to deje?
(ilustračná foto)
Dvojnásobná vražda otriasla vidieckou oblasťou: Zabili starostu?! Podozrivý je na úteku
Zdravie legendy začalo ísť z kopca po tom, čo sa nakazila  koronavírusom.
TAJOMSTVO zosnulej Hany Zagorovej († 75) odhalené: Pred svetom ho ROKY skrývala
Ilustračné foto.
Momenty hrôzy na kolotoči: Odrazu sa ozvala veľká RANA a cestujúci začali zúfalo KRIČAŤ! Desivé, čo sa tam stalo
ilustračné foto
Znepokojivé správy šéfa NATO: Ide o nebezpečné rozšírenie ruskej vojny! Európa je v ohrození
View of the Peace Arch with yellow tram in Milan, Italy
Slováci sa nevedia dočkať predĺženého voľna: TOTO sú 3 destinácie, v ktorých chcú stráviť jesenné prázdniny!
Prezident SR Peter Pellegrini položil veniec pri príležitosti 106. výročia vzniku Československej republiky.
Foto
Prezident Pellegrini si pripomína výročie vzniku Československa: Vyzdvihol významnú historickú osobnosť
Andrej Danko a Martina Šimkovičová.
Aktualizované
Danko podporil Martinu Šimkovičovú: Ministerke adresoval veľavravný odkaz!
S otcom mala dobrý vzťah.
Foto
Nečakané rozhodnutie Dominiky Gottovej: Návrat do Čiech?! TOTO je dôvod
Koľko zaplatíme za plyn, sa definitívne dozvieme v decembri.
Kolísavé ceny energií: Plyn vystrelil prudko nahor! Ide o tohtoročné maximum
Donald Trump.
Foto
Trumpov míting prerazil dno: Vulgarizmy, urážky a... Uf, to už je silná šálka kávy!
Na snímke ministerka kultúry Martina Šimkovičová (nominantka SNS).
Šimkovičová naložila Progresívnemu Slovensku: Nechcete riešiť skutočné problémy v kultúre