Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.12.2019 14:07 | Šport | Tenis
Foto

Polášek vďačí za rozprávkovú sezónu priateľke Karin: Keď prehrávam, máme tichú domácnosť!

Sú hladní po ďalších úspechoch! Slovenský tenista Filip Polášek (34) prežil so svojím chorvátskym deblovým partnerom Ivanom Dodigom (34) rozprávkovú sezónu.

Do nového roka preto vstupujú s veľkým sebavedomím. Aj preto rodák z mesta Medžugorie zavítal do Bratislavy, kde spoločne s Poláškom trénujú a pripravujú sa na nové výzvy.

Fotogaléria
8
fotiek v galérii

„Myslím si, že pre nás je veľmi dôležité, že trénujeme spolu. Budúci rok bude veľmi náročný. Mali sme dobré výsledky, ale musíme sa zlepšovať, aby sme boli viac konkurencieschopný. Máme veľké ciele, chceme byť najlepší na svete a aj to je dôvod, prečo sa teraz spolu pripravujeme v Bratislave,“ vyjadril sa Dodig. Na jeho slová nadviazal Polášek, podľa ktorého má veľkú zásluhu na ich úspechoch v tomto roku hlavne jeho polovička, sympatická Karin.

„Áno, mám vytvorené naozaj fantastické zázemie. O tenise sa s ňou bavím väčšinou v lepších časoch, keď sa darí. V horších sa nebavíme. Je to zakázaná vec! Ono to so mnou nie je jednoduché. Po turnaji majstrov v Londýne som sa nejaký čas nerozprával absolútne s nikým. Rodina pre mňa však v prvom rade znamená akúsi domácu pohodu. Nemusíme za každú cenu nejakým spôsobom rozoberať len tenis. Všetkého veľa škodí,“ povedal Polášek. Samozrejme, vyzdvihol aj svojho deblového partnera.

 

„S Ivanom si rozumieme aj mimo kurtu. Dobre spolu vychádzajú aj naše rodinky, čo je super. Mám teraz okrem tenisu rozbehnutých veľa ďalších aktivít, no určite by som si rád našiel čas na nejakú spoločnú večeru či kino v Bratislave. Najlepšie s celým tímom a rodinami. Priateľka už vymýšľala rôzne aktivity pre naše deti,“ dodal Polášek. Okrem tenisu sa však momentálne venuje aj príjemnejším povinnostiam. „Riešim, aké darčeky kúpim na Vianoce, doteraz som to trochu zanedbával. Ja osobne by som si pod stromčekom želal len zdravie. Všetko ostatné si vo veľkej miere dokážem zabezpečiť sám,“ uzavrel Polášek

Dodig: Kližan má svoje nálady

Okrem Poláška pozná Ivan Dodig viacerých slovenských tenistov, s ktorými sa na na okruhu neustále stretával. Svoj názor má aj o enigmatickom Martinovi Kližanovi. „S Kližanom som za tie roky zviedol niekoľko bitiek, či už v dvojhre alebo štvorhre. Je to skvelý hráč. Nebezpečný. No má svoje nálady. Keď hrá na vrchole, tak dokáže poraziť naozaj kohokoľvek. Na kurte to dokázal veľakrát. Viem, že minulá sezóna mu pre zranenia nevyšla. Ak bude ale makať, tak môže v novom roku dosiahnuť dobré výsledky.“

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, mšj

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Rodina prežíva ťažké chvíle.
Tragická smrť Magálovej syna v Taliansku! Čo sa mu stalo osudným? Prvé slová otca Slavomíra
Slovenská tenistka Rebecca Šramková.
Foto
Dokázala to! Šramková dosiahla životný úspech na okruhu WTA: Dojemný odkaz pre dedka
(ilustračné foto)
Obrovské nešťastie, na ceste vyhasol mladý život († 21): Páchateľ z miesta činu ušiel
Porotca sa bojí straty radosti zo života.
Foto
Jaro Slávik úprimne o svojom súkromí: Najradšej trávim čas SÁM! Dôvod vás prekvapí
Britský boxer Daniel Dubois, ktorý si udržal titul majstra sveta v ťažkej váhe organizácie IBF.
Foto
Obrovská senzácia na Wembley: Joshua prehral po zdrvujúcom knokaute
minister životného prostredia SR Tomáš Taraba
Šéf národniarov prekvapil v priamom prenose: Minister Taraba musel NEČAKANE podstúpiť OPERÁCIU
Priestory TJ Slavia Staškov skončili kompletne zatopené.
Váš Tip
Ako môže Slovensko lepšie zvládať povodne? Ochranári majú jasnú odpoveď!
A shadow of a hand holding a gun in his hand.
Aktualizované
Rušné ráno na západe Slovenska, v Miloslavove sa STRIEĽALO: TERČOM sa stalo auto taxislužby!
Foto
Podmanila si Košice i celé Československo: Navždy odišla veľká legenda
Kamila má dve deti, syna Martina a dcéru Danielu.
Náhla smrť syna herečky Kamily Magálovej: Známy advokát Martin († 49) mal zomrieť v zahraničí
Na snímke prezident SR Peter Pellegrini pred odletom vládneho špeciálu do Spojených štátov na letisku M.R. Štefánika v Bratislave v nedeľu 22. septembra 2024.
Prezident Pellegrini odcestoval do ZÁMORIA: Pred sebou má bohatý program, čo ho všetko čaká?
Barbora Švidraňová
Foto
Barbora Švidraňová otvorene: PRAVDA o estetických zákrokoch a... ORGAZME?! Aha, čo prezradila