Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.02.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Bolestivé priznanie kontroverznej nevesty Lucie zo šou Svadba na prvý pohľad: Expriateľ ma týral

Jedna z markizáckych neviest zo šou Svadba na prvý pohľad Lucia (30) má toho za ušami viac ako dosť. Nielenže sa jej ženích Ivan (39), ktorého jej v tomto sociálnom experimente vybrala veda, dozvedel o jej pornominulosti, ale ďalšiu ranu dostal, keď sa brunetka priznala k užívaniu drog.

Po neľahkom svedectve rebelantskej minulosti však Lucia prezradí aj temné a bolestivé detaily zo svojho predchádzajúceho vzťahu, v ktorom nesmierne trpela. Agresia či týranie, ktoré zažívala po boku partnera, na nej totiž zanechali stopy a rany, ktoré sa snaží jej nový manžel Ivan zmazať. Ide to však veľmi ťažko.

Fotogaléria
12
fotiek v galérii
Lucia, ktorá sa prezentuje ako silná osoba, skrýva pod pokrievkou nežnú dušu. Aj keď vo svojej mladosti spôsobila svojej rodine poriadne vrásky, keď účinkovala v porne a liečila sa zo závislosti od drog, dnes sa s tým snaží žiť. „To video bola najväčšia chyba v mojom živote, ktorú by som chcela úplne vymazať, ale, samozrejme, to bolo podmienené aj tým, že som mala problémy s drogami. Chcela som si aj ublížiť, lebo som to psychicky nevedela zniesť,“ šokovala krehká brunetka.
Otvoriť galériu
Veľkou oporou sú jej práve rodičia, ktorí jej všetko odpustili a stoja pri nej. Ochranné krídla jej poskytli aj v období, keď bola vo vzťahu, kde jej bolo ubližované. „Mala som vzťah, kde to nedopadlo najlepšie, a ťaží ma to. Viac-menej mám už teraz strach z každého, či to nebude opäť také isté,“ povedala Lucia, ktorá si k novému manželovi Ivanovi hľadá cestu veľmi ťažko. Dôvodom má byť práve minulý vzťah, ktorý bol pre ňu toxický. Partner ju podľa jej slov týral. „Občas som sa prestávala cítiť ako žena, skôr ako nejaký odpad. To už nikdy nechcem zažiť,“ dodala učiteľka detského plávania.

Dokáže ju vyliečiť?

Ivan a Lucia, ktorí by mali podľa tímu vedcov tvoriť kompatibilný pár, zatiaľ bojujú s viacerými problémami. Najviac však so svojimi povahami, návykmi a minulosťou, ktoré si priniesli do spoločného vzťahu. Aj keď sa ženích všemožne snaží prelomiť ľadovú stenu, ktorú medzi nimi brunetka stále udržuje, ona si k nemu hľadá cestu veľmi pomaly. Za všetkým majú byť podľa Lucie jej bolestivé rany, ktoré jej mal uštedriť bývalý partner.

„Mne na fyzickom vzhľade veľmi nezáleží, lebo mňa život naučil, že sú aj dôležitejšie veci. Dôležité je, aby bol na mňa muž dobrý, aby nebol agresívny. Chcem, aby si ma vážil, aby sme si dôverovali, lebo to je vec, ktorá mi vždy veľmi chýbala a ktorú by som chcela. Dôvera je základ každého vzťahu,“ otvorila pred Ivanom svoju trinástu komnatu nevesta.

„Chcem zažívať to, že keď niekomu idem povedať pravdu, aj keď je akokoľvek hnusná, tak sa nemusím báť, že sa mi niečo stane. Ľudia sa majú otvorene baviť o všetkom, a keďže som človek otvorený, či jednoducho poviem svoju pravdu, chcem, aby to človek rešpektoval.“ Aj keď sa Lucii Ivan snaží ukazovať, že je presný opak muža, akého zažila predtým, rany sú v nej zakorenené tak hlboko, že sa hoja len sťažka.

 

„Vyliečilo by ma, keby mi dával Ivan naozaj pocítiť, že je dobrý človek, že sa ho nikdy nebudem musieť báť,“ uzavrela Lucia. „Neviem, čo bude ďalej, budeme spolu, pôjdeme ďalej, skúsime to. Jej minulosť bola šokujúca, ale chcem ísť ďalej, len som to potreboval stráviť,“ priznal Ivan.
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ruský opozičný politik Vladimir Kara-Murza.
Známy ruský opozičný politik šokoval vyhlásením: Putin čoskoro odíde...
Atentát na Donalda Trumpa.
Atentát na Trumpa: Vyšetrovanie tajnej služby zistilo niečo závažné!
Čilský rozhodca Carlos Chandía už kariéru ukončil.
Foto
Rozhodca vyšiel po 17 rokoch s pravdou von: Počas zápasu som uzavrel obchod s Messim
(ilustračné foto).
Dve aktivistky poškodili ropovod, skončili za mrežami: Súd s nimi nemal zľutovanie
Muž trpí objektofíliou. Priťahujú ho sanitky značky Mercedes.
Foto
Dominik odhalil šialené chúťky: Vzťah s... Keď ich ľudia spolu pristihnú, zostanú v šoku
Hasiči hasia lesný požiar na predmestí Sever do Vouga na severe Portugalska.
Portugalskí hasiči už majú lesné požiare pod kontrolou, ale... Na ľudí číha veľké nebezpečie
(ilustr. foto)
Vodiči, zbystrite v Bratislave pozornosť: Chystá sa ženský beh
Daniel bol nútený počúvať cez telefón, ako bola jeho manželka Nicola brutálne dobodaná na smrť.
Foto
Daniel cez telefón počul, ako brutálne vraždia jeho manželku († 37): Jeho slová lámu srdce
Bývalá dánska panovníčka Margaréta II.
Dánsku kráľovnú Margarétu II. náhle hospitalizovali: Škaredé zranenie po páde!
Kolóny v Banskej Bystrici.
Uzavretý most v Banskej Bystrici: S búraním začnú už počas tejto noci!
Ľudia sa zhromažďujú neďaleko domu zničeného počas izraelského raketového útoku na južnom predmestí Bejrútu.
Izrael hlási úspech: Pri útoku v Bejrúte zahynula dôležitá hlava Hizballáhu
K útoku došlo v holandskom Rotterdame.
Pozadie krvavého útoku v Rotterdame: Polícia odhalila to, čoho sa všetci obávali