Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.04.2020 10:37 | Šport | Tenis
Foto

Sexi nemecká tenistka sa narodila ako chlap: Stálo ju to kariéru!

Svojho sna sa musela vzdať! Nemecká tenistka Sarah Gronertová (33) sa narodila so ženskými aj mužskými pohlavnými orgánmi.

Keďže v posledných rokoch čelila nepochopeniu a výsmechu ľudí, rozhodla sa so svojou kariérou radšej rozlúčiť!

Gronertová patrila medzi veľké nemecké tenisové nádeje. Hoci sa narodila ako intersexuál, teda s oboma pohlavnými orgánmi, v rodnom liste jej svietilo ženské pohlavie. Aby predišla všetkým právnym pochybnostiam, ešte ako tínedžerka podstúpila operáciu, pri ktorej jej odstránili mužské genitálie. Aj napriek tomu sa však po celý život stretávala s nepríjemnými komentármi, hrubým ponižovaním či vulgárnymi urážkami.

„Bolo to strašné a pukalo mi srdce. To, čím som si prešla, by som nepriala nikomu,“ vyznala sa v minulosti pre Eurosport.

 

Hoci mala Grobertová talentu na rozdávanie a podanie mala rýchlejšie a delovejšie ako legendárna Američanka Serena Williamsová, na viac ako 164. miesto v rebríčku WTA v roku 2012 to nedotiahla. Preto ako 26-ročná zavesila raketu na klinec. Tenis však aj naďalej zostal jej veľkou vášňou, ktorej sa po vyštudovaní trénerskej licencie venuje dodnes.

„Chcem inšpirovať a učiť tenis atraktívnejším spôsobom,“ tvrdí sexi športovkyňa, ktorá hodila smutnú minulosť za hlavu a dnes je idolom mnohých krajanov a fanúšikov. Stala sa dokonca modelkou a na instagrame má tisícky sledovateľov!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Walking on Sunshine 💛🏖 and yes i have a bikini underneath my JerryJ Shirt 🤷🏼‍♀️✌😂😂😂😂 --------------------------------------------------------------------------------*👚 Pride Shirt by @jerryjclothing for #elevatedpeople -------------------------------------------------------------------------------- #sarahgronert #strong #legs #tennisgirl #tshirt #bikini #beachwalk #fitness #bikinibabe #beachbody #fit #fitnessmotivation #model #bikinigirls #legday #strongnotskinny #sunshine #love #wta #blonde #legmuscle #bodypositive #shy #healthy #fitnesslife #jerryj #beachwaves *AD

Príspevok, ktorý zdieľa SARAH GRONERT (@sarahgronert),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tennis-Tan-lines are my must-have for the Beach 💪😂🎾If it gets out of fashion: than I hope my @balibody Melon-Oil can fix this 🤷🏼‍♀️🥴 --------------------------------------------------------------------------------*👙 Bikini by @aliexpress -------------------------------------------------------------------------------- #sarahgronert #strong #legs #tennisgirl #beachwear #bikini #sixpack #fitness #bikinibabe #beachbody #fit #fitnessmotivation #model #bikinigirls #shooting #strongnotskinny #workoutmotivation #love #wta #blonde #muscles #bodypositive #swimwear #healthy #fitnesslife #aliexpress #beachwaves *AD

Príspevok, ktorý zdieľa SARAH GRONERT (@sarahgronert),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tennis should be played in white? No Problem! 🤭😂🙌 #attitude #breaktherules 👼 .......................................................................................... 🎾: HEAD- MXG3 .......................................................................................... #sarahgronert #rebel #legs #bikiniathlete #sportswear #surfergirl #bikini #tenniscourt #dreaming #fit #fitnessmotivation #model #wish #fitfamgermany #strongnotskinny #paradise #tennisgirl #blonde #sixpack #sport #whitebikini #healthy #fitnesslife #summer #bikinicompetitor #bikinis ..........................................................................................

Príspevok, ktorý zdieľa SARAH GRONERT (@sarahgronert),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Vorsätze? Ziele? 2018 war ein gutes Jahr. 2019 bleib ich am Ball 🎾 #niegameover (Bilderbuch - Checkpoint / nie Game over! )🎶 .......................................................................................... 👙 Bikini by @aliexpress.official 😍 .......................................................................................... #netherlands #sarahgronert #strong #legs #bikiniathlete #sportswear #vacation #bikini #lockerroom #tennisgirl #booty🍑 #fit #fitnessmotivation #model #bööty #fitfamgermany #strongnotskinny #selfie #aliexpress #blonde #muscle #sport #monokini #healthy #fitnesslife #wellness #mirrorselfie #2019 #selflove

Príspevok, ktorý zdieľa SARAH GRONERT (@sarahgronert),

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: erd, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



Každé dieťa má svoje záujmy, dovoľte mu rozhodnúť sa, čo naozaj chce. Nevnucujte mu vaše nesplnené sny.
Výber krúžkov pre dieťa je neľahká záležitosť: Treba pri tom myslieť na…
György Gyimesi (43), Aliancia
Gyimesi nakoniec vycúval z boja, Maďarská aliancia má nového predsedu: Je ním TENTO muž
Podozrivý z únosu Maddie patrí medzi najhorších zločincov.
Foto
Mrazivé DETAILY o podozrivom z únosu Maddie: Patrí k NAJHORŠÍM zločincom! Toto rodičom zlomí srdce
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Netanjahu pristál na letisku, následne sa rozozvučali sirény: Pokus o ÚTOK na premiéra?!
Ruský prezident Vladimir Putin.
To sa Putinovi páčiť nebude: Sledujte, čo plánujú členské štáty NATO na hranici s Ruskom
Hnutie ANO českého expremiéra Andreja Babiša prvýkrát od svojho vzniku vyhralo voľby do Senátu. Ako to vníma Fiala?
Voľby do Senátu v Česku: Babišovo hnutie prvýkrát od svojho vzniku VYHRALO! Aha, čo povedal Fiala
Astrofyzik predpovedal, čo by sa stalo, keby obrovský asteroid zasiahol Zem.
Foto
Astrofyzik o obrovskom asteroide, ktorý sa blíži: ZASIAHNE Zem?! Následky by boli katastrofálne
Stefaniu znásilnil a zdrogoval zubár!
Foto
Otrasný prípad: Krásnu modelku znásilnil a zdrogoval zubár! Nebola jediná? Hrozivé detaily prípadu
Na satelitnej snímke, ktorú poskytol  Národný úrad pre oceán a atmosféru (NOOA) je hurikán Helene, ktorý zoslabol na post-tropickú cyklónu, nad Spojenými štátmi americkými 27. septembra 2024.
Foto
Krajinou sa prehnala POHROMA: Hlásia množstvo obetí! Bez elektriny zostali vyše 3 milióny ľudí
Daniel poznal Maggie od útleho detstva.
Foto
Daniel Radcliffe zronený z úmrtia Maggie Smith († 89): Vzácna spomienka z natáčania!
(ilustračné foto).
Mestom otriasli 2 masové streľby: Hlásia niekoľko obetí! Páchatelia sú na úteku
ilustračné foto
Foto
Šialená TEÓRIA brazílskeho Nostradama, ktorá sa týka všetkých: Zarážajúce slová o živote a... To myslí vážne?