16.06.2012 18:00 | Prominenti | Domáci Prominenti < späť na článok Diskusia: Prekvapenie pre Twiinsky: Chváli sa s nimi už aj raper Flo Rida! Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Foto Výsledky policajnej akcie: Odhalili niekoľko opitých mladistvých! A to nie je všetko Výsledky policajnej akcie: Odhalili niekoľko opitých mladistvých! Zadržali muža obvineného z vraždy ukrajinského vojaka: Konal na príkaz Ruska?! Muž obvinený z vraždy ukrajinského vojaka: Konal na príkaz Ruska?! Foto Aký pohon auta si vybrať? Pri širokej ponuke dbajte na tieto rady! Aký pohon auta si vybrať? Pri širokej ponuke dbajte na tieto rady! Rázne NIE! Rusko nevidí dôvod na diskusiu o uzavretí mierovej dohody s touto krajinou Rusko nevidí dôvod na diskusiu o uzavretí mierovej dohody s touto krajinou Zrútila sa strecha nočného klubu: Tragédia si vyžiadala najmenej 15 obetí, medzi ranenými je aj... Zrútila sa strecha nočného klubu: Medzi ranenými je aj... Video Leskovská vychválila Lobotku do nebies: Musím povedať, že ja mám skvelého partnera, ktorý... Leskovská o Lobotkovi: Mám skvelého partnera, ktorý... Odporúčame z TIVI.sk