18.06.2013 09:00 | Správy | Domáce správy < späť na článok Diskusia: Ústavný súd rozhodne, či má štát právo nútiť rodičov, aby dali svoje deti očkovať Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Foto Posledné pomazanie Aničky Slováčkovej († 29): Kňazovi zašepkala vetu, ktorá trhá srdce Posledné pomazanie Slováčkovej († 29): S čím sa zdôverila kňazovi? Aktualizované Dráma v bratislavskej bytovke: V kotolni vypukol požiar! Polícia evakuuje obyvateľov Dráma v bratislavskej bytovke: V kotolni vypukol požiar! Ruské rakety zasiahli sklad s plienkami: Budova skončila v plameňoch, hlásia aj obeť! Ruské rakety zasiahli sklad s plienkami Dramatické ráno pri Košiciach: Cementáreň zachvátil mohutný požiar! Škody vyčíslili v desaťtisícoch eur Cementáreň v Turni nad Bodvou zachvátil mohutný požiar Pápež nečakane navštívil Baziliku sv. Petra, chcel si obzrieť jej rekonštrukciu Pápež nečakane navštívil Baziliku sv. Petra Prvé FOTO Lukáša Machalu po nehode: Nie som v stave, aby som to opísal... Prvé FOTO Machalu Nie som v stave, aby som to opísal... Odporúčame z TIVI.sk