Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
12.09.2021 10:00 | Tip od Vás | Slovensko

Diskusia: Na Gemeri a Novohrade štartuje projekt vzdelávania rómskych detí: Čo všetko prinesie?

Odporúčame z TIVI.sk
Odporúčame z TIVI.sk

Najčítanejšie
24h /  3d /  7d
Kapela má na svojom konte nespočetné množstvo úspechov.
Foto
STRACH o hviezdu skupiny Olympic: Po srdci štrajkujú ďalšie orgány! Ležím a premýšľam, čo bude ďalej...
Chlap stiahol vystrašené dievča do pivnice (ilustračná fotografia).
Desivý prípad z Prahy! Muž sa pokúšal znásilniť MALÉ DIEVČA: Zachránil ju krik a...
Predseda Európskej rady Charles Michel
Európska rada má nového predsedu: Funkciu bude po Charlesovi Michelovi vykonávať TENTO politik!
Photo of a place flooded. Overflow.
Krajina vyhlásila hromadnú EVAKUÁCIU! Obyvatelia kvôli povodniam bojujú o život: Situácia je veľmi vážna
Joe Trendy prehovoril o incidente medzi Sulíkom a jeho manželkou.
Foto
Joe Trendy o ÚTOKU Sulíka na jeho manželku Simonu: Je RÁD, že sa to stalo?! Aha, čo prezradil
Zubor európsky: Trochu ma to pichá  do nosa.
Váš Tip
Zubrov zo Slovenska čaká ušľachtilé poslanie: Zvieratá putujú do voľnej prírody v Bulharsku!
Slovenská reprezentantka v zjazdovom lyžovaní Petra Vlhová.
Foto
Vlhová priznala krutú pravdu o financiách: Zostane mi len polovica, zväz ani štát mi nedali nič
Fotografie z miest nehody.
Dve smrteľné nehody v Trnavskom kraji: Neosvetlení chodci († 48, † 46) zaplatili za vážnu chybu životmi
Siren light on roof of police car at street. Themes crime, emergency and help.
Mimoriadne z Malaciek! Muž VYHODIL ženu z okna: Leží v nemocnici, detaily o jej zdravotnom stave
Dnes má producent na veci už iný pohľad.
Foto
Jaro Slávik musel vyhľadať PSYCHIATRA: Strácal kontakt s realitou! V hlave mal čudné HLASY a...
Publicista Hrabko vyjadril postoj k situácii v politike: Ak sa parlament nemá stále zasekávať, tak ...
Ruský prezident Vladimir Putin má mať utajovanú 21-ročnú dcéru.
Putin má mať UTAJOVANÚ dcéru: Zmenila si meno a žije úplne INÝ život! Smutné, o čo sa jej otec snažil