12.01.2022 12:10 | Správy | Domáce správy < späť na článok Diskusia: Nekompromisný verdikt súdu: Kotlebovci sa musia Biháriovej ospravedlniť a zaplatiť pokutu Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Michala († 24) mal dobodať 17-ročný Portugalec: POSUN v prípade! Michala († 24) mal dobodať 17-ročný Portugalec: POSUN v prípade! Iba 4-ročné dievčatko takmer rok MUČILI: Skončilo znetvorené! Príšerné, čo všetko zažila Štvorročné dievčatko takmer rok MUČILI: Skončilo znetvorené! Foto Helena Vondráčková sa vie vžiť do toho, čo Slováček prežíva: Snažila som sa Aničku († 29) povzbudiť, ale... Vondráčková: Snažila som sa Aničku († 29) povzbudiť, ale... Foto Prečo pôrodnosť na Slovensku klesá? Páry prezradili: Kvôli tomuto (ne)chceme ďalšie deti! Páry prezradili: Prečo (ne)chceme deti! FotoVideo Spoveď Sajfu po sťahovaní do Bruselu: Ako Belgicko vnímajú deti a čo mi najviac chýba! Spoveď Sajfu po sťahovaní do Bruselu Rázny krok Poľska: Komisia si posvieti na konanie bývalej vlády! Znepokojivý dôvod Rázny krok Poľska: Komisia si posvieti na konanie bývalej vlády! Odporúčame z TIVI.sk