11.03.2022 06:00 | Ukrajina vojenský konflikt < späť na článok Diskusia: Ruská propaganda ako taktika: Kde začali reči o biologických zbraniach? O toto Moskve ide! Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Trumpove čistky pokračujú: Ruší sa 2000 pracovných miest! Čo sa stane so zvyšnými pracovníkmi? Trumpove čistky pokračujú: Ruší sa 2000 pracovných miest! Elon Musk dal týmto zamestnancom 48 hodín: Ak nesplnia jeho požiadavku, hrozí im VÝPOVEĎ! Ak títo zamestnanci nesplnia Muskovu požiadavku, hrozí im VÝPOVEĎ! Ako vnímajú výsledky nemeckých volieb svetoví lídri? Zásadná reakcia Zelenského či Macrona! Výsledky nemeckých volieb: Zásadná reakcia Zelenského či Macrona! Parlamentné voľby v Nemecku: Prečo bude zostavovanie novej vlády zložité? Prečo bude zostavovanie novej nemeckej vlády zložité? Foto Legenda šlágrov Maja Velšicová na lôžku: Bála som sa o život! Prečo odmieta operáciu? Maja Velšicová na lôžku: Bála som sa o život! Foto Vnučka Štefana Tarcalu († 79), ktorý riskoval život počas 2. svetovej vojny: Ako môj dedko zachránil Židov! Ako Štefan Tarcala († 79) zachránil Židov pred istou smrťou! Odporúčame z TIVI.sk