10.07.2022 14:55 | Prominenti | Domáci Prominenti < späť na článok Diskusia: Mrazivé chvíle na Pohode: Slovenský spevák spadol z pódia! Čaká ho operácia Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Zahrajko zúri a hromží na Spievanku: Bol som oklamaný a okradnutý! Zahrajko: Bol som oklamaný a okradnutý! Foto Jaroslav z Trhovišťa trpí smrteľnou chorobou: Kedy som spozoroval prvé príznaky ALS Jaroslav trpí chorobou ALS: Kedy som spozoroval prvé príznaky! Slováci, čítajte: Tento most bude ÚPLNE zatvorený na na viac ako ROK A POL Tento most bude ÚPLNE zatvorený na na viac ako ROK A POL Ide do tuhého: Vydali medzinárodný zatykač na prezidenta Dodika! A to nie je všetko Ide do tuhého: Vydali medzinárodný zatykač na prezidenta Dodika! V Krakovanoch došlo k nehode AUTOBUSU: Na mieste je niekoľko zranenych osôb V Krakovanoch došlo k nehode AUTOBUSU Osud nezvestných vojakov je stále neistý: To, čo povedal šéf NATO, však krajina popiera! To, čo povedal šéf NATO, krajina popiera! Odporúčame z TIVI.sk