07.04.2024 09:00 | Správy | Servis | Lifestyle < späť na článok Diskusia: Zemiaky ste na tento spôsob ešte nejedli: Všetci od vás budú pýtať recept! Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Šokujúce zistenia po smrti muža z Detvy († 59): Dalo sa tragédii zabrániť?! Šokujúce zistenia po smrti muža z Detvy († 59) Foto Hospodár Martin po Pajákovej angažmáne u Huliaka: Aj títo farmári sa hodia na ministerstvá! Hospodár Martin: Aj títo farmári sa hodia na ministerstvá! Hrozba slintačky a krívačky na Slovensku: Ktoré mlieko bude rizikové? Slintačka a krívačka: Ktoré mlieko bude rizikové? Slovensko jednotkou v nekonečných papierovačkách, podnikatelia: Čo nám spôsobuje byrokracia! Podnikatelia: Čo nám spôsobuje byrokracia! Foto Antoninu († 63) brutálne zavraždil podnájomník: To, čo urobil s telom, desí aj vyšetrovateľov Antoninu († 63) brutálne zavraždil podnájomník Najznámejšia obeť pedofila Jeffreyho Epsteina († 66): Ostáva mi pár dní života! Najznámejšia obeť Epsteina: Ostáva mi pár dní života! Odporúčame z TIVI.sk Šokujúce zistenia po smrti muža z Detvy († 59): Dalo sa tragédii zabrániť?! Šokujúce zistenia po smrti muža z Detvy († 59) Foto Hospodár Martin po Pajákovej angažmáne u Huliaka: Aj títo farmári sa hodia na ministerstvá! Hospodár Martin: Aj títo farmári sa hodia na ministerstvá! Hrozba slintačky a krívačky na Slovensku: Ktoré mlieko bude rizikové? Slintačka a krívačka: Ktoré mlieko bude rizikové? Slovensko jednotkou v nekonečných papierovačkách, podnikatelia: Čo nám spôsobuje byrokracia! Podnikatelia: Čo nám spôsobuje byrokracia! Foto Antoninu († 63) brutálne zavraždil podnájomník: To, čo urobil s telom, desí aj vyšetrovateľov Antoninu († 63) brutálne zavraždil podnájomník Najznámejšia obeť pedofila Jeffreyho Epsteina († 66): Ostáva mi pár dní života! Najznámejšia obeť Epsteina: Ostáva mi pár dní života! Odporúčame z TIVI.sk 0 Zelenskyj vytočený do nepríčetna: KRIK na celý palác! Trumpov vyslanec sa triasol od strachu Najčítanejšie 24h / 3d / 7d 1. Krásna Diana († 34) zo Serede zomrela po brutálnom útoku v ubytovni! Prečo páchatelia chodia po slobode? Krásna Diana († 34) zomrela po brutálnom útoku v ubytovni! 2. Prekvapivý odchod Sagana z Let's Dance: S akou ženou odkráčal vo vrúcnom objatí? S akou ženou odišiel Sagan z Let's Dance v objatí? 3. Vypadnutá Mauréry úprimne: Som prekvapená a rozčarovaná! Zvažuje, že... Vypadnutá Mauréry: Som prekvapená a rozčarovaná! Zvažuje, že... 4. Helena Vondráčková bez servítky: TOTO odmietam, je to HNUSNÉ a nerobí mi to dobre! Vondráčková: Toto odmietam, je to hnus a nerobí mi to dobre! 5. Zoznam darcov na prezidentovu kampaň je vonku: TÍTO pomohli Pellegrinimu do paláca! Zoznam darcov na prezidentovu kampaň je vonku! 6. Desivá nehoda na D1 pri Trnave: Zrazilo sa niekoľko vozidiel! Hrozné, čo sa tam stalo Desivá nehoda na D1 pri Trnave: Zrazilo sa niekoľko vozidiel! 7. Nezvestný Detvan treťou obeťou šelmy: Jána († 59) zabil medveď pri obľúbenej prechádzke! Prehovoril zdrvený syn Jána zabil medveď pri obľúbenej prechádzke! Prehovoril zdrvený syn 8. Svadobná cesta sa zmenila na PEKLO na zemi: Manžel odplával na kajaku, MŔTVU Christe našli v kúpeľni! Svadobná cesta sa zmenila na PEKLO na zemi: Manžel utiekol preč! 1. Prekvapivý odchod Sagana z Let's Dance: S akou ženou odkráčal vo vrúcnom objatí? S akou ženou odišiel Sagan z Let's Dance v objatí? 2. VAROVANIE proroka, ktorý predpovedal covid: Blíži sa 3. svetová VOJNA! Všímajte si znamenia, hovorí Prorok, ktorý predpovedal covid: Blíži sa 3. svetová vojna! 3. Tichý zabijak NÁDOR na mozgu: Ak pociťujete dlhodobo týchto 7 PRÍZNAKOV, volajte doktorovi! Nádor na mozgu: Ak pociťujete 7 príznakov, volajte doktorovi! 4. Krásna Diana († 34) zo Serede zomrela po brutálnom útoku v ubytovni! Prečo páchatelia chodia po slobode? Krásna Diana († 34) zomrela po brutálnom útoku v ubytovni! 5. ČO človek vidí, keď zomiera? 5 zvláštnych FÁZ v mozgu, ktoré sa dejú pri smrti 5 zvláštnych FÁZ v mozgu, ktoré sa dejú pri smrti 6. Luciu († 30) zabila guľka zo zbrane expolicajta: Zúfalstvo rodiny! Prečo súd ignoruje zastrelenú mamičku? Luciu († 30) zabila guľka zo zbrane expolicajta: Zúfalstvo rodiny! 7. Ďalší z kola von: V 5. kole Let's Dance VYPADOL tento tanečný pár! V 5. kole Let's Dance VYPADOL tento tanečný pár! 8. Rozčarovaný šéf poľovníkov po brutálnom zabití Tamariných zvieratiek: Hrubé porušenie zákona! Ako varuje kolegov? Šéf poľovníkov po zabití Tamariných zvieratiek: Hrubé porušenie zákona! 1. Tichý zabijak NÁDOR na mozgu: Ak pociťujete dlhodobo týchto 7 PRÍZNAKOV, volajte doktorovi! Nádor na mozgu: Ak pociťujete 7 príznakov, volajte doktorovi! 2. Prekvapivý odchod Sagana z Let's Dance: S akou ženou odkráčal vo vrúcnom objatí? S akou ženou odišiel Sagan z Let's Dance v objatí? 3. VAROVANIE proroka, ktorý predpovedal covid: Blíži sa 3. svetová VOJNA! Všímajte si znamenia, hovorí Prorok, ktorý predpovedal covid: Blíži sa 3. svetová vojna! 4. Sú toto NAJHORŠIE slovenské jedlá? Prvé miesto v rebríčku vás šokuje! Veď je takmer v každej domácnosti... NAJHORŠIE slovenské jedlá: Prvé miesto v rebríčku vás šokuje! 5. Jaroslav z Trhovišťa trpí smrteľnou chorobou: Kedy som spozoroval prvé príznaky ALS Jaroslav trpí chorobou ALS: Kedy som spozoroval prvé príznaky! 6. Uplakaná spoveď Tamary: Moje lásky brutálne POPRAVILI! Sľúbili, že ich uspia, no realita bola iná Spoveď Tamary: Moje lásky brutálne POPRAVILI! Sľúbili, že ich uspia, no... 7. Trpké SPOMIENKY Dalibora Jandu na samovraždu syna († 21): Niektorí mi to priali! Snažil som sa mu pomôcť, ale... Trpké SPOMIENKY Dalibora Jandu na samovraždu syna († 21) 8. Krásna Diana († 34) zo Serede zomrela po brutálnom útoku v ubytovni! Prečo páchatelia chodia po slobode? Krásna Diana († 34) zomrela po brutálnom útoku v ubytovni! Dnes 05:00 | Domáce krimi Šokujúce zistenia po smrti muža z Detvy († 59): Dalo sa tragédii zabrániť?! Dalo sa strašnej tragédii zabrániť? Ochranári z mimovládnej organizácie Ursia mali nájsť 400 metrov od krvavého útoku medveďa na Jána († 59) z Detvy vnadisko plné kukurice a iných obilnín. Takéto miesta majú podľa príkazu detvianskeho prednostu Imricha Gužmera odstrániť starostovia a primátori, ktorí sú z toho pobúrení. Zúfalý syn nebohého nedáva šancu tomu, že šelma, ktorá mu mala zabiť otca, sa niekedy nájde. Foto Dnes 04:00 | Politika Hospodár Martin po Pajákovej angažmáne u Huliaka: Aj títo farmári sa hodia na ministerstvá! Hviezdy reality šou v štátnej správe? Angažovanie vyhodenej účastníčky Farmy Petry Pajákovej na rezorte cestovného ruchu a športu vyvolalo poriadny rozruch. Influencerka má ministrovi Rudolfovi Huliakovi (49) radiť v oblasti komunikácie na sociálnych sieťach. Dnes 03:00 | Politika Hrozba slintačky a krívačky na Slovensku: Ktoré mlieko bude rizikové? Nehrozí nejaké riziko? Zdravotná bezpečnosť mlieka a mliečnych výrobkov na Slovensku je pre spotrebiteľov od veľkých spracovateľských mliekarenských závodov aj počas rozširujúcej sa nákazy slintačky a krívačky (SLAK) zaručená. Dnes 02:00 | Politika Slovensko jednotkou v nekonečných papierovačkách, podnikatelia: Čo nám spôsobuje byrokracia! Môžeme sa „pochváliť“ neslávnym prvenstvom, o ktoré sme rozhodne nestáli! V rámci krajín V4, Gruzínska a Ukrajiny máme najväčšiu byrokratickú záťaž. Vyplýva to z najnovšieho Byrokratického indexu 2024, ktorý vypracoval Inštitút ekonomických a spoločenských analýz (INESS). Foto Dnes 01:00 | Zahraničné správy Antoninu († 63) brutálne zavraždil podnájomník: To, čo urobil s telom, desí aj vyšetrovateľov Zverstvo, ktoré nemá obdobu! Ruská modelka a módna návrhárka Antonina Sergejevová († 63) bola brutálne zabitá a následne rozrezaná. Vraždu pravdepodobne spáchal jej podnájomník Nikolaj Šapkin (77). V posledných minútach pred smrťou sa ešte zúfalo snažila zachrániť si život telefonátom na záchrannú linku. Dnes 00:30 | Zahraničné správy Najznámejšia obeť pedofila Jeffreyho Epsteina († 66): Ostáva mi pár dní života! Pripravuje sa na najhoršie! Virginia Giuffre (41), ktorá obvinila anglického princa Andrewa (65) zo znásilnenia a bola aj jednou z najznámejších obetí obchodníka a sexuálneho delikventa Jeffreyho Epsteina († 66), sa stala účastníčkou vážnej dopravenej nehody. K fotografii z nemocnice uviedla, že jej ostáva posledných pár dní života. Včera 22:19 | Zahraničné správy Senátor protestoval proti Trumpovej politike prejavom: To, koľko hodín rečnil, snáď ani nie je možné! Bojovným maratónskym prejavom protestoval demokratický senátor Cory Booker proti politike radikálnych škrtov administratívy amerického prezidenta Donalda Trumpa. Booker, bývalý futbalista, začal rečniť v Senáte v pondelok večer o 19.00 h miestneho času (v utorok o 01.00 h SELČ), a neskončil ani po viac ako 18 hodinách, hoci bol už značne vyčerpaný, informuje TASR s odvolaním sa na agentúru AP. Včera 21:43 | Zahraničné správy Kultové české rádio je pred krachom: Dôvodom je prezident Trump Rádio Slobodná Európa/Rádio Sloboda (RFE/RL) začalo v utorok posielať svojich zamestnancov z centrály v Prahe na neplatenú dovolenku. Dôvodom je skutočnosť, že Agentúra Spojených štátov pre globálne médiá (USAGM) neposlala rozhlasovej stanici na apríl financie schválené Kongresom. Stanica to oznámila na svojej webovej stránke, uvádza TASR. Včera 21:19 | Zahraničné správy V Taliansku preverujú podozrivé prelety dronov: Ak sa potvrdia špekulácie, je to problém! Prokuratúra v talianskej provincii Lombardsko preveruje podozrenie z ďalšieho narušenia bezletovej zóny v oblasti jazera Lago Maggiore, kde sa nachádza dôležité výskumné centrum a zbrojovka. Informovali v utorok agentúra ANSA a televízia Sky, píše TASR. Včera 21:02 | Domáce správy Drucker robí poriadky vo svojom ministerstve: Jeden príde o prácu, druhý získa skvelý džob Minister školstva Tomáš Drucker (Hlas-SD) navrhne vláde SR vymenovať Jána Krišandu do funkcie štátneho tajomníka Ministerstva školstva, výskumu, vývoja a mládeže (MŠVVaM) SR. Urobí tak na základe dohody s koaličným partnerom - Slovenskou národnou stranou. TASR o tom informoval odbor komunikácie a marketingu MŠVVaM. Včera 20:40 | Zahraničné správy Predpoveď Baby Vangy na rok 2025 sa NAPLNILA: Hrôza, čo videla! Bude to ešte HORŠIE... Baba Vanga († 85) aj po svojej smrti patrí medzi vizionárov, ktorých desivé predpovede budúcnosti sa takmer vždy splnili až prekvapivo presne. Hoci už nie je medzi nami, jej proroctvá žijú stále. To, čo videla v roku 2025, sa už slnilo! Včera 20:28 | Zahraničné správy Pred domom sudkyne, ktorá vyniesla rozsudok nad Le Penovou, je polícia: Vážne hrozby! Pred domom sudkyne, ktorá v pondelok odsúdila francúzsku krajne pravicovú političku Marinu Le Penovú na štyri roky väzenia a zakázala jej uchádzať sa o volenú funkciu, hliadkuje polícia. S odvolaním sa na francúzske ministerstvo zahraničných vecí to v utorok napísal spravodajský web Politico, uvádza TASR. Ďalšie správy