13.04.2024 10:36 | Správy | Domáce správy < späť na článok Diskusia: Nelegálny export liekov sa naďalej vyšetruje: Tieto lieky mali byť vyvezené zo Slovenska Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Elon Musk dal týmto zamestnancom 48 hodín: Ak nesplnia jeho požiadavku, hrozí im VÝPOVEĎ! Ak títo zamestnanci nesplnia Muskovu požiadavku, hrozí im VÝPOVEĎ! Ako vnímajú výsledky nemeckých volieb svetoví lídri? Zásadná reakcia Zelenského či Macrona! Ako vnímajú výsledky nemeckých volieb svetoví lídri? Parlamentné voľby v Nemecku: Prečo bude zostavovanie novej vlády zložité? Prečo bude zostavovanie novej nemeckej vlády zložité? Foto Legenda šlágrov Maja Velšicová na lôžku: Bála som sa o život! Prečo odmieta operáciu? Maja Velšicová na lôžku: Bála som sa o život! Foto Vnučka Štefana Tarcalu († 79), ktorý riskoval život počas 2. svetovej vojny: Ako môj dedko zachránil Židov! Ako Štefan Tarcala († 79) zachránil Židov pred istou smrťou! Foto Robert Fico na konzervatívnom kongrese kritizoval Ukrajinu i EÚ: Čo na to politológ? Fico na kongrese kritizoval Ukrajinu i EÚ: Čo na to politológ? Odporúčame z TIVI.sk