Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
01.05.2024 15:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Diskusia: Mirgová opäť so svojím ex: Spojila ich krásna príležitosť! VIDEO hovorí za všetko

Odporúčame z TIVI.sk
Odporúčame z TIVI.sk

Najčítanejšie
24h /  3d /  7d
Volebná urna. (ilustračné foto)
Predvolebný chaos v susednom Poľsku: Kandidáti na prezidenta začali debatovať!
Konsolidačné opatrenie vlády rozzúrilo aj  prominentov - podnikateľov.
Foto
Transakčná daň rozzúrila celebrity: Ostré odkazy politikom! O koľko peňazí prichádzajú?
Row of heavy nuclear missiles against blue sky with clouds. See also:
Maximálny tlak zo strany USA: Irán by bol úžasnou krajinou bez jadrových zbraní!
Získať zľavu 20 % sa zdá byť nemožné.
Foto
Diéta pred nákupom? Čím je zákazník chudší, tým väčšiu zľavu dostane!
Ľudovít Štúr
Váš Tip
V regióne Vysoké Tatry natáčajú historický film o Ľudovítovi Štúrovi: Na toto sa môžete tešiť!
 Na snímke je charitatívny futbalový zápas, v ktorom si zmerali sily Marek Hamšík a Martin Škrtel. Na fotke je Marek Hamšík.
Foto
Marek Hamšík o finančných problémoch vo svojej akadémii: Investoval som už veľa
Dohoda o nerastných surovinách Ukrajiny sa komplikuje.
Rozhovory Ukrajiny s USA v antagonistickej atmosfére: Trump zvyšuje nároky, dohoda je v nedohľadne!
Publicista Juraj Hrabko nevidí návrh pre zmenu volebných obvodov pozitívne.
Zmena volebného systému na Slovensku: Novinár Hrabko naznačil, že iniciatíva má jednoznačne TAKÝTO úspech!
Dánsko sa obáva teroristických útokov z územia Nemecka.
Dánsko predlžuje hraničné kontroly s Nemeckom: Situácia je VÁŽNA! Krajina sa obáva...
Bývalá hlava štátu ponúka kurz zameraný na líderstvo.
Foto
Exprezidentka Zuzana Čaputová má nový biznis: Svoje služby ponúka za 59 eur!
Prezident USA Donald Trump sa cíti vo výbornej kondícii.
Mal som PRAVDU, cítil som to tak: Prezident USA po návšteve lekára! Ako je na tom jeho zdravotný stav?
Herec Juraj Bača bude otcom.
Foto
Budúci rodičia Bača a Richterová: Prezradili svoj najväčší strach! Čo budí Juraja zo sna?