21.06.2024 12:32 | Správy | Domáce správy | Západné Slovensko < späť na článok Diskusia: Vodiči, buďte mimoriadne opatrní: Dve zrážky v Bratislavskom kraji! Takto to vyzerá s premávkou Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Foto Posledné pomazanie Aničky Slováčkovej († 29): Kňazovi zašepkala vetu, ktorá trhá srdce Posledné pomazanie Slováčkovej († 29): S čím sa zdôverila kňazovi? Aktualizované Dráma v bratislavskej bytovke: V kotolni vypukol požiar! Polícia evakuuje obyvateľov Dráma v bratislavskej bytovke: V kotolni vypukol požiar! Ruské rakety zasiahli sklad s plienkami: Budova skončila v plameňoch, hlásia aj obeť! Ruské rakety zasiahli sklad s plienkami Dramatické ráno pri Košiciach: Cementáreň zachvátil mohutný požiar! Škody vyčíslili v desaťtisícoch eur Cementáreň v Turni nad Bodvou zachvátil mohutný požiar Pápež nečakane navštívil Baziliku sv. Petra, chcel si obzrieť jej rekonštrukciu Pápež nečakane navštívil Baziliku sv. Petra Prvé FOTO Lukáša Machalu po nehode: Nie som v stave, aby som to opísal... Prvé FOTO Machalu Nie som v stave, aby som to opísal... Odporúčame z TIVI.sk