Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip

Diskusia: Marek Fašiang po rozchode s mladou modelkou: Začali si ma všímať milfky! Podľahne?

Odporúčame z TIVI.sk
Odporúčame z TIVI.sk

Najčítanejšie
24h /  3d /  7d
Polícia pátra po mužovi, ktorý vodičovi autobusu nastriekal do očí slzný sprej.
Šialenstvo v Bratislave: Muž prišiel k vodičovi autobusu a... Choré, čo spravil!
Komičky sú si veľmi blízke.
Šou Polnišovej a Evelyn dostala STOPKU: Nepríjemné prekvapenie pred sviatkami!
Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.
Ďalšia MILIARDA eur pre Turecko: EÚ podáva pomocnú ruku! Na čo potrebujú obrovské množstvo peňazí?
V Kerčskom prielive sa potápajú dva ruské ropné tankery.
Ropné látky z POTOPENÝCH tankerov majú hrozný dopad: TOTO sa deje ľuďom v blízkosti olejovej škvrny!
 Cyklón Chido zasiahol ostrov Mayotte.
Foto
Cyklón ničil všetko, čo mu prišlo do cesty: Hrozivé predpovede o počte mŕtvych! Prichádza zásadné opatrenie
Slafkovský strelil zatiaľ v sezóne NHL iba dva góly.
Montreal mení taktiku: Slafkovského čaká veľká zmena!
Požiar adventného venca v bratislavskom byte spôsobil škody
Foto
POŽIAR adventného venca v bratislavskom byte! FOTO, čo spôsobil
Hugh Jackman
Sú ženy po jeho boku len ZÁSTERKA? Slávny herec prichytený na pláži so sexi svalovcom
(ilustračné foto)
Už NIKDY nezažijeme takéto Vianoce?! Zmeny, ktoré pre Európu nevyzerajú dobre...
Ich príbehy desia aj po rokoch.
Foto
Vraždy, ktoré otriasli Slovenskom: Čo je dnes s bytmi hrôzy?! Strašné, čo si v nich vytrpeli obete
Na snímke zľava predseda vlády SR Robert Fico a predseda vlády Ukrajiny Denys Šmyhaľ.
Ukrajinský premiér po rozhovore s Ficom: Dohoda o tranzite plynu do Európy za TÝCHTO podmienok!
Robert Fico počas tlačovej konferencie po summite lídrov Slovenskej republiky, Srbska a Maďarska.
Premiér o výpovediach lekárov: Nerád by som sa dostal teraz do rozhovorov s ľuďmi, ktorí mi zachránili život