15.12.2014 08:55 | Správy | Domáce správy | Stredné Slovensko < späť na článok Diskusia: Adamko strávil po 107 dňoch odlúčenia víkend s ockom: Tati, veril som, že to vyhráš! Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Aktuálne informácie o zdravotnom stave pápeža Františka: Vatikán prezradil detaily! Aktuálne informácie o zdravotnom stave pápeža Františka Stavebná uzávera v Ružinove: Evidujú tam takmer 100 čiernych stavieb! Čo bude nasledovať? Stavebná uzávera v Ružinove: Evidujú tam takmer 100 čiernych stavieb! Princ Harry neskrýva HNEV: Moja rodina je OHROZENÁ! Cíti krivdu, ide opäť do boja Princ Harry neskrýva HNEV: Moja rodina je OHROZENÁ! ODHALENIE bývalého veliteľa ukrajinských ozbrojených síl: Ide o USA! V čom mali prsty viac, než sa priznávalo? ODHALENIE bývalého veliteľa ukrajinských ozbrojených síl: Ide o USA! Foto Výsledky policajnej akcie: Odhalili niekoľko opitých mladistvých! A to nie je všetko Výsledky policajnej akcie: Odhalili niekoľko opitých mladistvých! Zadržali muža obvineného z vraždy ukrajinského vojaka: Konal na príkaz Ruska?! Muž obvinený z vraždy ukrajinského vojaka: Konal na príkaz Ruska?! Odporúčame z TIVI.sk