01.09.2013 08:00 | Tip od Vás | Slovensko < späť na článok Diskusia: Obeť podvodníka? Invalid s preukazom ZŤP ma platiť 250€ za cestu načierno Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Nafúkala 4,22 PROMILE a viezla 2-týždňové bábätko: Napálila do autobusu! Nafúkala 4,22 PROMILE a viezla 2-týždňové bábätko Váš Tip Smutný deň! Zomrela odborníčka, ktorú milovali na celom Slovensku aj v Česku: Aha, o čo sa zaslúžila Zomrela odborníčka, ktorú milovali na celom Slovensku aj v Česku Kvalita nemocníc podľa pacientov: Vysoké hodnotenie pre Nemocnicu Bory a zo štátnych dopadla táto najlepšie! Vysoké hodnotenie pre Nemocnicu Bory a zo štátnych dopadla táto najlepšie! Foto Zuzana Šebová priznala STRACH o deti: Herečka úprimne prehovorila o svojej rodine! Zuzana Šebová priznala STRACH o deti: Herečka prehovorila o svojej rodine! Foto Trpké SPOMIENKY Dalibora Jandu na samovraždu syna († 21): Niektorí mi to priali! Snažil som sa mu pomôcť, ale... Trpké SPOMIENKY Dalibora Jandu na samovraždu syna († 21) AktualizovanéFoto Z horiaceho internátu v Nitre evakuovali 237 ľudí: Škody po požiari sa vyšplhali do astronomickej výšky! Škody po požiari internátu v Nitre: Astronomická suma! Odporúčame z TIVI.sk