04.05.2016 10:37 | Šport | Hokej < späť na článok Diskusia: Najlepší brankár českej ligy: Lašák ukázal trofeje a podpísal zmluvu! Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Čo to KĽDR vyvádza? Vojaci sa pustili do akcie na hraniciach s Juhom! Podarilo sa im prerušiť... Čo to KĽDR vyvádza? Vojaci sa pustili do akcie na hraniciach s Juhom! Foto Vrazil niekto 8-ročnému Rolandovi nôž do chrbta?! Čo mali povedať rodičia a ako incident vníma exvyšetrovateľ Vrazil niekto 8-ročnému Rolandovi nôž do chrbta?! FotoVideo Výlet sa premenil na HOROR: Potopila sa loď s tromi Slovákmi! Znepokojivé slová jedného z turistov Potopila sa loď s tromi Slovákmi! Znepokojivé slová jedného z turistov Video Europoslanec Ľuboš Blaha: Mal podľa neho Západ nechať Ukrajinu padnúť? Ľuboš Blaha: Mal podľa neho Západ nechať Ukrajinu padnúť? Foto Vianočná atmosféra na prešovských trhoch: Tieto dobroty sú LACNEJŠIE ako v Bratislave! Vianočné trhy v Prešove: Tieto dobroty sú LACNEJŠIE ako v Bratislave! Foto Príchod skúsenej lekárky do Banskej Štiavnice: Prečo pani Alena vymenila prácu na východnom Slovensku? Prečo lekárka Alena vymenila prácu na východnom Slovensku? Odporúčame z TIVI.sk Čo to KĽDR vyvádza? Vojaci sa pustili do akcie na hraniciach s Juhom! Podarilo sa im prerušiť... Čo to KĽDR vyvádza? Vojaci sa pustili do akcie na hraniciach s Juhom! Foto Vrazil niekto 8-ročnému Rolandovi nôž do chrbta?! Čo mali povedať rodičia a ako incident vníma exvyšetrovateľ Vrazil niekto 8-ročnému Rolandovi nôž do chrbta?! FotoVideo Výlet sa premenil na HOROR: Potopila sa loď s tromi Slovákmi! Znepokojivé slová jedného z turistov Potopila sa loď s tromi Slovákmi! Znepokojivé slová jedného z turistov Video Europoslanec Ľuboš Blaha: Mal podľa neho Západ nechať Ukrajinu padnúť? Ľuboš Blaha: Mal podľa neho Západ nechať Ukrajinu padnúť? Foto Vianočná atmosféra na prešovských trhoch: Tieto dobroty sú LACNEJŠIE ako v Bratislave! Vianočné trhy v Prešove: Tieto dobroty sú LACNEJŠIE ako v Bratislave! Foto Príchod skúsenej lekárky do Banskej Štiavnice: Prečo pani Alena vymenila prácu na východnom Slovensku? Prečo lekárka Alena vymenila prácu na východnom Slovensku? Odporúčame z TIVI.sk 0 Svetom sa šíri nový variant covidu: TOTO je príznak, ktorý ho odlíši od chrípky Najčítanejšie 24h / 3d / 7d 1. Rózsa vysvetľuje drsné slová o kritikoch: Politológ ho zvozil pod čiernu zem! Rózsa vysvetľuje drsné slová o kritikoch! Politológ ho zvozil pod čiernu zem 2. Loď plná turistov sa POTOPILA: Množstvo je nezvestných! Sú medzi nimi aj Slováci? Loď plná turistov sa POTOPILA: Sú medzi nimi aj Slováci?! 3. Slovenská rodina po potopení výletnej lode: Nové informácie! Čo sa malo záchranárom podariť? Slovenská rodina po potopení výletnej lode: Nové informácie! 4. Štipľavý ODKAZ Rózsovi od mladej Heribanovej: Boli sme kamaráti, HRABLO mu! Zrazu nenávidí... Štipľavý ODKAZ Rózsovi od mladej Heribanovej: HRABLO mu! 5. Masívny útok na Rusko! Ukrajina udrela: Pozrite sa, čo sa v noci dialo Masívny útok na Rusko! Ukrajina udrela 6. Nečakané PRIZNANIE slávneho speváka: Som GAY a je to v poriadku! Nečakané PRIZNANIE slávneho speváka: Som GAY! 7. Celebritný PODVODNÍK: Ako zneužil meno Čekovského či prezidenta Pellegriniho? A takto okradol Plačkovú! Celebritný PODVODNÍK: Ako zneužil meno Čekovského či Pellegriniho? 8. Krok Putina, ktorý všetko zmenil: Ministri európskych krajín začali konať! Krok Putina všetko zmenil: Ministri európskych krajín začali konať! 1. Putinove vojnové plány krok po kroku ODHALENÉ: Vražda Zelenského a VPÁD do Európy?! Desivé slová o jadrovom útoku Putinove plány krok po kroku ODHALENÉ: Vražda Zelenského a VPÁD do Európy?! 2. Český Diddy? U našich susedov sa prevalila šokujúca kauza! Sex mal chcieť 15-krát denne a... Hrozivé svedectvá Český Diddy? U našich susedov sa prevalila šokujúca kauza! 3. Prejavy alkoholizmu na tvári: 5 vecí, ktoré si treba všímať! Ak sa vám deje TOTO, už je s vami zle Prejavy alkoholizmu na tvári: Ak sa vám deje TOTO, už je s vami zle 4. Ja tú hymnu nerobím pre vás, odkazuje kritikom Rózsa: Kopol si aj do Nvotovej! Drsná reakcia Doroty, ZMIER sa s... Ja tú hymnu nerobím pre vás, odkazuje Rózsa: Kopol si aj do Nvotovej! Drsná reakcia 5. Rózsa vysvetľuje drsné slová o kritikoch: Politológ ho zvozil pod čiernu zem! Rózsa vysvetľuje drsné slová o kritikoch! Politológ ho zvozil pod čiernu zem 6. Loď plná turistov sa POTOPILA: Množstvo je nezvestných! Sú medzi nimi aj Slováci? Loď plná turistov sa POTOPILA: Sú medzi nimi aj Slováci?! 7. Európa sa pripravuje na VOJNU: Konať začalo už aj Česko! Pre ľudí chystajú... Európa sa pripravuje na VOJNU: Konať začalo už aj Česko! 8. Známa speváčka zahynula pri HAVÁRII lietadla: Jej hit sa stal symbolom Vianoc! Dalo sa nehode predísť? Známa speváčka zahynula pri HAVÁRII lietadla: Jej hit sa stal symbolom Vianoc! 1. Putinove vojnové plány krok po kroku ODHALENÉ: Vražda Zelenského a VPÁD do Európy?! Desivé slová o jadrovom útoku Putinove plány krok po kroku ODHALENÉ: Vražda Zelenského a VPÁD do Európy?! 2. Český Diddy? U našich susedov sa prevalila šokujúca kauza! Sex mal chcieť 15-krát denne a... Hrozivé svedectvá Český Diddy? U našich susedov sa prevalila šokujúca kauza! 3. Zomrel známy podnikateľ! Ľubomír († 43) zahynul v milovanom Rolls-Royce: Zlomené slová kamarátov Zomrel známy podnikateľ († 43): Zahynul v milovanom Rolls-Royce 4. Prejavy alkoholizmu na tvári: 5 vecí, ktoré si treba všímať! Ak sa vám deje TOTO, už je s vami zle Prejavy alkoholizmu na tvári: Ak sa vám deje TOTO, už je s vami zle 5. Ja tú hymnu nerobím pre vás, odkazuje kritikom Rózsa: Kopol si aj do Nvotovej! Drsná reakcia Doroty, ZMIER sa s... Ja tú hymnu nerobím pre vás, odkazuje Rózsa: Kopol si aj do Nvotovej! Drsná reakcia 6. Náhla smrť syna Jara Filipa († 51): Ťažké momenty nebohého Lea, s akými démonmi bojoval? Náhla smrť syna Jara Filipa († 51): S akými démonmi bojoval? 7. Rózsa vysvetľuje drsné slová o kritikoch: Politológ ho zvozil pod čiernu zem! Rózsa vysvetľuje drsné slová o kritikoch! Politológ ho zvozil pod čiernu zem 8. Loď plná turistov sa POTOPILA: Množstvo je nezvestných! Sú medzi nimi aj Slováci? Loď plná turistov sa POTOPILA: Sú medzi nimi aj Slováci?! Dnes 06:22 | Zahraničné správy Čo to KĽDR vyvádza? Vojaci sa pustili do akcie na hraniciach s Juhom! Podarilo sa im prerušiť... Severná Kórea (KĽDR) prerušila elektrické vedenie, ktoré dodávalo elektrickú energiu do dnes nefunkčného spoločného priemyselného parku v severokórejskom pohraničnom meste Kaesong. V noci na utorok to uviedla juhokórejská armáda. TASR informuje podľa agentúry Jonhap. Foto Dnes 06:00 | Domáce správy Vrazil niekto 8-ročnému Rolandovi nôž do chrbta?! Čo mali povedať rodičia a ako incident vníma exvyšetrovateľ Rodinná dráma! V nedeľu popoludní pribehli na urgentný príjem v nemocnici v Nových Zámkoch rodičia z Rúbane (okr. Nové Zámky), ktorí niesli na rukách syna Rolanda (8), ktorému z chrbta trčal zabodnutý nôž. Foto Dnes 05:57 | Zahraničné správy Výlet sa premenil na HOROR: Potopila sa loď s tromi Slovákmi! Znepokojivé slová jedného z turistov Obrovské nešťastie! Pri egyptskom pobreží, neďaleko potápačskej destinácie Šaab Sataya, sa v Červenom mori potopila turistická loď Sea Story so 45 ľuďmi na palube. Medzi nimi boli aj traja Slováci. Väčšinu z nich sa podarilo zachrániť, zostalo však 17 nezvestných osôb. V pondelok o tom informovali miestne médiá. Dnes 05:55 | Diskusný klub so Šimonom Žďárským Europoslanec Ľuboš Blaha: Mal podľa neho Západ nechať Ukrajinu padnúť? Poriadne ho vyzvŕtal! Do relácie Nového Času Diskusný klub so Šimonom Žďárským najnovšie zavítal europoslanec za Smer Ľuboš Blaha (44). Foto Dnes 05:00 | Domáce správy Vianočná atmosféra na prešovských trhoch: Tieto dobroty sú LACNEJŠIE ako v Bratislave! Vianočná atmosféra už vládne aj v Prešove! Takmer v 70 stánkoch na vianočných trhoch na Hlavnej ulici ponúkajú tovar od výmyslu sveta. Foto Dnes 04:00 | Domáce správy Príchod skúsenej lekárky do Banskej Štiavnice: Prečo pani Alena vymenila prácu na východnom Slovensku? Čierny okres sa vďaka nej zmenil na červený. V Banskobystrickom samosprávnom kraji bojovali s nedostatkom pediatrov, no vďaka plánu obnovy sa im darí tento trend zvrátiť. Naposledy im na ponuku kývla skúsená lekárka Alena Veselényiová (57), ktorá po novom ordinuje v Banskej Štiavnici. Foto Dnes 03:00 | Zahraniční prominenti Extrémna diéta Victorie Beckham: Vyše 20 rokov je to isté jedlo! Prezradila DÔVOD prísnych pravidiel Prečo neustále dietuje? Victoria Beckham (50) prezradila skutočný dôvod svojej extrémnej diéty, v rámci ktorej podľa jej manžela Davida Beckhama (49) jedla posledných 25 rokov to isté. Na vrchole slávy, keď pôsobila v speváckej skupine Spice Girls, ju totiž trápili problémy s pleťou. Foto Dnes 02:00 | Zahraniční prominenti Talentovaný Sylvester Stallone: Prerod z boxera na maliara! Dražba jeho maľby vyletela do závratných výšin Boxerské rukavice vymenil za štetec! Dražba hercovej maľby s názvom Knocking Heads sa konala v piatok večer v hoteli Wynn v Las Vegas. PR článok Dnes 00:00 | PR články Našla som cenovo dostupnejšiu alternatívu „Cigarety som fajčila skoro sedem rokov. Vždy mi veľmi prekážal ich zápach, ktorý sa usadzoval na mojich vlasoch, rukách, oblečení, o dychu ani nehovoriac. Zo všetkého najviac mi však prekážalo, že ich cena každý rok stúpala a fajčenie mi začalo liezť naozaj veľmi do peňazí. Uvedomila som si, že s tým musím niečo urobiť. Preto ma zaujalo, keď prišli na trh cenovo dostupnejšie elektronické cigarety. Prešla som na ne prakticky hneď. Okrem ich ceny mi na elektronických cigaretách vyhovuje, že necítim potrebu po nich užívať nikotín tak často. Navyše nevytvárajú dym a môžem ich tak užívať aj v niektorých uzavretých priestoroch.“ PR článok Dnes 00:00 | PR články Knižný Black Friday v Tatrane Aj tento rok si Vydavateľstvo Tatran pripravilo pre svojich čitateľov predvianočnú nádielku neodolateľných zliav. Black Friday na slovtatran.sk ponúka široký výber kníh, ktoré nielen zahrejú počas zimných večerov, ale potešia aj pod vianočným stromčekom. Včera 23:33 | Zahraničné správy Príde Biden na slávnostnú inauguráciu Trumpa? Biely dom prehovoril: Žiadne prekvapenie Americký prezident Joe Biden sa v januári zúčastní na inaugurácii Donalda Trumpa. Pre agentúru Reuters, na ktorú sa odvoláva TASR to v pondelok večer potvrdil zástupca hovorkyne Bieleho domu Andrew Bates. Včera 23:28 | Zahraničné správy Blanár sa zúčastnil konferencie v Ríme: Neostal ticho! Jedna vec ho veľmi trápi Minister zahraničných vecí SR Juraj Blanár sa v pondelok v hlavnom meste Talianska zúčastnil na medzinárodnej konferencii o Stredomorí "Rome MED Dialogues" zameranej na nové prístupy k bezpečnostným a sociálno-ekonomickým výzvam Stredomorského regiónu. TASR o tom informoval komunikačný odbor Ministerstva zahraničných vecí SR. Ďalšie správy