Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.06.2016 05:28 | Správy | Politika

Diskusia: Radoslav Procházka prehovoril o kríze v Sieti: Neviem, či chcem byť predsedom!

Odporúčame z TIVI.sk
Odporúčame z TIVI.sk

Najčítanejšie
24h /  3d /  7d
Teploty na Slovensku klesnú pod nulu! (Ilustračné foto)
Foto
Slovensko zasiahol arktický vzduch: V TENTO deň však príde ZMENA! Pripravte sa na...
Pápež František.
Aktuálne informácie o zdravotnom stave pápeža Františka: Vatikán prezradil detaily!
Ilustračné foto.
Stavebná uzávera v Ružinove: Evidujú tam takmer 100 čiernych stavieb! Čo bude nasledovať?
Prince Harry urovnal spor s vydavateľom bulvárnych novín The Sun.
Princ Harry neskrýva HNEV: Moja rodina je OHROZENÁ! Cíti krivdu, ide opäť do boja
Generálovi Valerijovi Zalužnému, ktorého vo štvrtok odvolali z postu hlavného veliteľa ozbrojených síl Ukrajiny, bol udelený titul Hrdina Ukrajiny.
ODHALENIE bývalého veliteľa ukrajinských ozbrojených síl: Ide o USA! V čom mali prsty viac, než sa priznávalo?
Polícia počas akcie v Bánovciach nad Bebravou zistila opitých mladistvých.
Foto
Výsledky policajnej akcie: Odhalili niekoľko opitých mladistvých! A to nie je všetko
(ilustračné foto).
Zadržali muža obvineného z vraždy ukrajinského vojaka: Konal na príkaz Ruska?!
Každý typ pohonu má svoje výhody a nevýhody, ktoré môžu ovplyvniť vašu spokojnosť s vozidlom.
Foto
Aký pohon auta si vybrať? Pri širokej ponuke dbajte na tieto rady!
Ruský prezident Vladimir Putin.
Rázne NIE! Rusko nevidí dôvod na diskusiu o uzavretí mierovej dohody s touto krajinou
V nočnom klube v hlavnom meste Dominikánskej republiky sa zrútila strecha.
Zrútila sa strecha nočného klubu: Tragédia si vyžiadala najmenej 15 obetí, medzi ranenými je aj...
Frajerku bol Lobotka na Let’s Dance osobne povzbudiť.
Leskovská vychválila Lobotku do nebies: Musím povedať, že ja mám skvelého partnera, ktorý...
V prípade vraždy Jany nastal šokujúci posun.
Brutálna vražda: Janu uškrtili a jej telo zakopali! Šokujúci ZVRAT v prípade