23.10.2017 16:45 | Prominenti | Domáci Prominenti < späť na článok Diskusia: Herečka Zuzana Vačková otvorene a bez hanby: Toto všetko som si na sebe nechala vylepšiť! Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Aktualizované Dráma v bratislavskej bytovke: V kotolni vypukol požiar! Polícia evakuuje obyvateľov Dráma v bratislavskej bytovke: V kotolni vypukol požiar! Ruské rakety zasiahli sklad s plienkami: Budova skončila v plameňoch, hlásia aj obeť! Ruské rakety zasiahli sklad s plienkami Dramatické ráno pri Košiciach: Cementáreň zachvátil mohutný požiar! Škody vyčíslili v desaťtisícoch eur Cementáreň v Turni nad Bodvou zachvátil mohutný požiar Pápež nečakane navštívil Baziliku sv. Petra, chcel si obzrieť jej rekonštrukciu Pápež nečakane navštívil Baziliku sv. Petra Prvé FOTO Lukáša Machalu po nehode: Nie som v stave, aby som to opísal... Prvé FOTO Machalu Nie som v stave, aby som to opísal... Skupina influencerov znásilnila 16-ročné dievča: Všetko si natáčali a... Šokujúce detaily prípadu Skupina influencerov znásilnila 16-ročné dievča: Všetko si natáčali a... Odporúčame z TIVI.sk