21.01.2019 03:00 | Správy | Domáce správy | Stredné Slovensko < späť na článok Diskusia: Ján sa venuje tradičnému remeslu ako jeden z posledných: Na moje guby čakajú ľudia aj 3 mesiace Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Robert Fico má nového poradcu: S čím bude pomáhať Miroslav Lajčák?! Robert Fico má nového poradcu Minister Šaško prehovoril o podpore vedy: Pozrite sa, čo chce mať do dvoch týždňov na stole Šaško o podpore vedy: Čo chce mať do dvoch týždňov na stole? Cíger o bojkote hráčov na MS: Najviac ma sklamali zlatí chlapci... Cíger o bojkote hráčov na MS: Najviac ma sklamali zlatí chlapci... Foto Hana Lasicová sa pochválila významným míľnikom vo svojom živote: FOTO, ktorá hovorí za všetko Hana Lasicová sa pochválila významným míľnikom vo svojom živote FotoVideo Dôležité vyhlásenie Pellegriniho: Projekt EÚ nebude nikdy dokončený bez... Pellegrini: Projekt EÚ nebude nikdy dokončený bez... Zimný alebo letný čas? Táto krajina striedanie ZRUŠILA: Po rokoch to uľotovala Táto krajina striedanie času ZRUŠILA: Po rokoch to uľotovala Odporúčame z TIVI.sk