05.09.2019 06:00 | Správy | Domáce správy | Západné Slovensko < späť na článok Diskusia: Na ceste domov číhala smrť: Pavol († 53) sa v protismere zrazil s nákladiakom Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Českí lekári varujú fajčiarov: TIETO produkty sú pre batoľatá nebezpečné! 3 deti už operovali Českí lekári varujú fajčiarov: TIETO produkty sú pre deti nebezpečné! FotoVideo Mbappého po nepochopiteľnom skrate neminie trest: Zákrok na kriminál! Mbappého po skrate neminie trest: Zákrok na kriminál! Speváčka Mária Čírová o 2 rokoch trápenia: Po rekonvalescencii skončila pri TOMTO! Čírová o 2 rokoch trápenia: Po rekonvalescencii skončila pri TOMTO! FotoVáš Tip V Rimavskej Sobote stavajú slovenský UNIKÁT: Dokončujú OBRÍ bazén s vlnobitím za 2 milióny! V Rimavskej Sobote dokončujú obrí bazén s vlnobitím za 2 milióny! Hrôza v Košiciach: V nemocnici našli mŕtveho muža († 57) so strelným zranením! V nemocnici našli mŕtveho muža († 57) so strelným zranením Foto Celeste Buckingham ako čierna ovca rodiny: Ja som jediný človek, ktorý... Celeste Buckingham ako čierna ovca rodiny: Ja som jediný človek, ktorý... Odporúčame z TIVI.sk