13.03.2020 16:05 | Prominenti | Domáci Prominenti < späť na článok Diskusia: Dušan Cinkota si vďaka seriálu Červené pásky zaspomínal na trpkú minulosť: Mal som slzy na krajíčku Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. Zdravie pápeža Františka: Stav hlavy cirkvi sa zmenil, ide aj o motorické funkcie i reč Stav hlavy cirkvi sa zmenil, ide aj o motorické funkcie i reč Foto Trestné oznámenie na SNS! Andrej Danko vypovedal na polícii: Jasný ODKAZ predsedu národniarov Trestné oznámenie na SNS! Jasný ODKAZ Danka po výpovedi na polícii Aktualizované Robert Fico má nového poradcu: S čím bude pomáhať Miroslav Lajčák?! Robert Fico má nového poradcu Minister Šaško prehovoril o podpore vedy: Pozrite sa, čo chce mať do dvoch týždňov na stole Šaško o podpore vedy: Čo chce mať do dvoch týždňov na stole? Cíger o bojkote hráčov na MS: Najviac ma sklamali zlatí chlapci... Cíger o bojkote hráčov na MS: Najviac ma sklamali zlatí chlapci... Foto Hana Lasicová sa pochválila významným míľnikom vo svojom živote: FOTO, ktorá hovorí za všetko Hana Lasicová sa pochválila významným míľnikom vo svojom živote Odporúčame z TIVI.sk