Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Eva Mendes: Červíky chutia ako najlepšie tiramisu!

Eva Mendes: Červíky chutia ako najlepšie tiramisu!

Zdroj: sita

Reklama

Herečka Eva Mendes nie je žiadna fajnovka. Keď na to príde, je ochotná sadnúť za stôl s domorodcami a ochutnať niečo z prírodnej kuchyne.

Jednu takú príležitosť mala v Austrálii, kde si pochutila s protinožcami na klokaňom chvoste. Podľa Evy po takej pochúťke prídu na rad húseničky, ktoré však vedľa nechutného chvostu pripadajú človeku ako najlepší zákusok.

„Nakrúcala som nejaký film v Melbourne a rozhodla sa ísť na výlet do Uluru. Dala som sa tam dokopy s tými úžasnými domorodými ženami, ktoré sa rozhodli, že mi niečo uvaria. A priniesli tieto klokanie chvosty, zabalili ich do tenkej fólie a hodili priamo do ohňa, pritom na chvostoch zostali ešte chlpy. Klokaní chvost chutí ako najhoršie tvrdé hovädzie mäso,“ spomínala Eva na kuchyňu domorodých Austrálčanov.

Po klokaňom chvoste prišiel na rad dezert. 34-ročná herečka to okomentovala: „Ako zákusok servírovali húsenice. Nájdete ich tam v stromoch, odlúpnete kôru vetvy a tam sú tie obrie tlsté červíky, pripravené na smaženie a konzumáciu. Po tom, čo si dáte klokaní chvost, húsenice boli ako najjemnejšie tiramisu na celom svete, verte mi!“

Autor: © Nový Čas

Vyberáme pre Vás niečo viac