Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Rýchle a chutné minútky k hokejovým zápasom! S týmito receptami sa vám bude fandiť lepšie

Rýchle a chutné minútky k hokejovým zápasom! S týmito receptami sa vám bude fandiť lepšie

Zdroj: lidl

Reklama

Spravte svojmu miláčikovi a jeho kamarátom niečo dobré na zahryznutie pri sledovaní hokejových zápasov. Pri príprave týchto dobrôt v kuchyni nestrávite viac ako pol hodiny a všetkým budú určite chutiť.

Cigánska pečienka zo sviečkovice

Na 3 porcie budeme potrebovať:

  • 400 g bravčovej sviečkovice
  • 3 žemle
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 veľkú paradajku
  • 1 cibuľu
  • šalátové srdiečko
  • pažítku na posypanie
  • soľ, korenie
  • bravčovú masť
  • hranolčeky ako prílohu
Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Dlhovekosť/ recept/ potraviny a tipy
    Zdroj: NČ/ inv

    Na ochutenú majonézu:

    • 3 lyžice majonézy
    • 1 lyžičku francúzskej horčice
    • mleté biele korenie
    • 1 strúčik cesnaku

    Príprava: 15 minút

    Pečenie: 15 minút

    Príprava:

    Sviečkovicu nakrájajte na hrubšie plátky, hánkami jemne naklepte, osoľte a okoreňte. Na rozpálenej masti prudko opečte z oboch strán. Zakryte pokrievkou a nechajte odstáť. Žemle prekrojte a rezné strany opečte na suchej panvici. Opečené spodné časti žemle potrite strúčikom cesnaku. Vrchné žemle pokvapkajte výpekom z mäsa. Majonézu vymiešajte s horčicou, bielym mletým korením a prelisovaným strúčikom cesnaku. Natrite

    opečenú spodnú reznú stranu žemle, položte po dva plátky opečenej sviečkovice, plátky paradajky, kolieska cibule a listy šalátu. Posypte nakrájanou pažítkou a priklopte vrchnou časťou žemle. Podávajte s hranolčekmi.

    Vyberáme pre Vás niečo viac

    Súvisiace