Revolučný TRIK! Šéfkuchárka VYZRADILA najlepšiu metódu krájania CIBULE: Už to inak nespravíte
19. 9. 2024, 17:15
Namiesto toho by sme podľa šéfkuchárky mali odrezať len jeden koniec cibule a druhý koniec nechať vcelku. Potom cibuľu prekrojíme na polovicu tak, aby na každej polovici zostala časť konca. Každú polovicu ošúpeme ako zvyčajne a potom cibuľu pozdĺžne narežeme, pričom dávame pozor, aby sme ju neprekrojili až ku koreňu.
Potom nakrájajte smerom ku koreňu a hotovo - vaša cibuľa bude dokonale nakrájaná na kocky a na konci zostane len koniec koreňa, ktorý môžete vyhodiť.
Návod si pozrite vo videu.
Autor: © Nový Čas
Vyberáme pre Vás niečo viac
Súvisiace
Dnes zaujalo
Boj Markéty Konvičkovej s NÁDOROM, takto ju injekcie ničia: FOTKA vám vyrazí dych, bojovníčka!
Hrec Lukáš Vaculík si po rozvode našiel dobrú partiu: Teraz žije s polovičnou Slovenkou
Koniec kamarátstva? Medzi bývalými Markizákmi to vrie, špina sa valí z každej strany
KRACH u Dary Rolins a Pavla Nedvěda?! Veľké plány stroskotali a zostalo len prázdne miesto
Reklama