Preskočiť na hlavný obsah
Reklama

Vyhnite sa jedeniu TÝCHTO častí kuraciny: Baktérie, vírusy a... To znie strašne!

Ilustračné foto.

Zdroj: istock

Reklama

Pri príprave pokrmov z kuracieho mäsa si dvakrát rozmyslite, ktoré časti využijete. Niektoré z nich vám totiž môžu spôsobiť vážne problémy!

Kuracie mäso všeobecne patrí k jednému z najobľúbenejších surovín. Výhodami je, že má mnoho výživových hodnôt. Obsahuje aj veľa minerálnych látok ako vápnik, fosfor, železo, ktoré sú prospešné pre zdravie.

V tradičnej medicíne je kuracie mäso sladké, teplé a netoxické. Existuje mnoho rôznych druhov kurčiat podľa farby peria, ale vo všeobecnosti má kuracie mäso dobrý účinok na posilnenie sleziny, reguláciu krvného obehu, liečbu slabých obličiek, reumatizmu a je veľmi dobré pre ženy po pôrode.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Surové mäso utieklo z taniera: Bizarné video rozohnilo internet

    Spomedzi kuracích častí vrátane pŕs, prsníkov a stehien majú najvyššiu výživovú hodnotu kuracie prsia, ktoré obsahujú veľa bielkovín, ale málo kalórií.

    Anketa

    Máte radi kuracie mäso?

    Hlasovanie bolo ukončené

    Pri príprave kuracieho mäsa ale musíte dávať pozor na časti kurčaťa, ktoré by sa nemali konzumovať. Ako informuje portál Haiduong, špecialista Huynh Tan Vu, vedúci oddelenia dennej liečby, vystríha pred viacerými z nich.

    Vyberáme pre Vás niečo viac

    Súvisiace