Reklama

Ján dobyl Londýn svojou klobásou! Angličania sa jej nevedia nabažiť: Tajomstvo špeciálneho receptu

Ján dobyl Londýn svojou klobásou! Angličania sa jej nevedia nabažiť: Tajomstvo špeciálneho receptu

Zdroj: Smokey Yard

Reklama

Obľúbená pochúťka Slovákov našla svoje miesto aj v zahraničí! Ján (32) zo Šamorína otvoril v Londýne mäsiarstvo a svojimi klobáskami, ktoré robí podľa rodinného receptu, doslova dobyl mesto. Do Anglicka prišiel pred rokmi a živil sa ako kuchár. Dnes má svoj vlastný biznis. Aké boli jeho začiatky a čo všetko ešte miestnym ponúka?

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Slovenskí mäsiari zo Smokey Yard klobáskami dobyli Londýn
    Zdroj: NČ / ms (Farkašová)

    Ján do Anglicka prišiel v roku 2013, keď ho ujo pozval k sebe do Bury, aby si vyskúšal život v zahraničí. „Netrvalo to dlho. Do Londýna som sa neskôr presťahoval spolu s priateľkou,“ začína svoje rozprávanie. Dlho sa živil ako kuchár a vypracoval sa na pozíciu šéfkuchára.

    „Mám blízko k mäsiarstvu, pretože môj otec vlastní mäsiarstvo v Šamoríne, kde som sa naučil veľa už v mladosti, keď som tam pracoval. Po príchode do Anglicka som dovážal otcove klobásy kamarátom a známym a postupne som začal rozvážať po celom Anglicku, keď som získal zákazníkov. Časom však bolo čoraz ťažšie zvládať prácu a rozvoz klobás, takže som sa sústredil na svoju kariéru,“ rozpletá klobáskový príbeh. A potom prišla pandémia...

    Vyberáme pre Vás niečo viac

    Súvisiace