Kurióznejší triumf tu ešte nebol: Čo Čechom trvá celú večnosť, Slováci urobia za minútu!
25. 6. 2015, 18:07 (aktualizované: 30. 4. 2021, 15:47)

Zdroj: Simona/tip
Iný kraj, iný mrav! Simona si kúpila ryžové rezance a ako vzorný spotrebiteľ sa začítala do návodu na prípravu.
Zdroj: Simona/tip
Zdroj: Simona/tip
Zdroj: Simona/tip
Galéria k článku
Ak by ste čakali nezáživné informácie, o veľa by ste prišli. Simone stačilo venovať len pár sekúnd slovenskej a českej verzii návodu na prípravu a o zábavu mala postarané.
"Zatiaľ čo podľa českého návodu treba rezance nechať odstáť vo vlažnej vode 5-10 minút a následne variť 4-6 minút, podľa slovenského návodu ich treba nechať vo vlažnej vode 5 minút a variť iba minútu," neveriacky čítala stále dokola. Ak teda nechcete strácať čas vyváraním rezancov, zostaňte radšej na Slovensku, tu vám to pôjde ako po masle.
(pre zväčšenie kliknite na obrázok)
Autor: © Nový Čas